0
Δημοσιεύτηκε 10 Δεκ 2012, 07:23   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Μεταφορά της Βιβλιοθήκης μας

Στη συνεδρίαση το Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας στις 28 Νοεμβρίου 2012 αποφασίστηκε η μεταφορά της βιβλιοθήκης του Οργανισμού Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου στα κτίρια των δύο Δημοτικών Σχολείων της Πόλης της Στυλίδας κατόπιν ολοκληρωμένης πρότασης από τους Διευθυντές των Σχολείων.

Τι προηγήθηκε αυτής της απόφασης

Με την υπ΄αριθμ. 150/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε εγκριθεί η διακοπή της μίσθωσης του κτιρίου που στεγάζεται η βιβλιοθήκη του Οργανισμού Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου στη Στυλίδα αφού παραμένει κλειστή και το υλικό της βιβλιοθήκης να μεταφερθεί για φύλαξη και χρήση από τα παιδιά και τους εφήβους του Δήμου μας σε χώρο κατάλληλο στο κτίριο πολλαπλών χρήσεων του Ο.Σ.Κ. στο Πάρκο Λαού Στυλίδας.
Αυτό δεν κατέστη δυνατό μέχρι σήμερα και τώρα μετά την μεταφορά του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) στο κτίριο αυτό, δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμος χώρος στο κτίριο. Για την άμεση υλοποίηση των ανωτέρω και την ασφαλή χρήση του υλικού της βιβλιοθήκης προτάθηκε η μεταφορά της στα κτίρια των δύο  Δημοτικών Σχολείων της Πόλης μας κατόπιν ολοκληρωμένης πρότασης από τους Διευθυντές των Σχολείων.

Μετά από τη σχετική εισήγηση του Αντιδημάρχου , το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τη μεταφορά της βιβλιοθήκης του Οργανισμού Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου στα κτίρια των δύο  Δημοτικών Σχολείων της Πόλης της Στυλίδας.

 


Niki Giannoulidou