0
Δημοσιεύτηκε 15 Μαρ 2021, 20:04   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Μεταστέγαση Α.Τ. Στυλίδας: Βελτίωση των όρων δωρεάν παραχώρησης ακινήτου

img_2236

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου της 11ης Αυγούστου 2020  του Υπουργού Οικονομικών, και μετά από συντονισμένες προσπάθειες με τους εμπλεκόμενους Φορείς, βελτιώνονται οι όροι δωρεάν παραχώρησης ακινήτου για τη μεταστέγαση του ΑΤ Στυλίδας.

Συγκεκριμένα:

  1. Η παραχώρηση χωρίς αντάλλαγμα (δωρεάν), κατά χρήση και όχι κατά κυριότητα (η οποία θα παραμείνει στον ΟΑΕΔ) ισχύει για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ετών αντί για 10.
  2. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οφείλει να έχει εγκαταστήσει στα καταστήματα και την αίθουσα συγκέντρωσης που παραχωρούνται κατά χρήση, τις υπηρεσίες του, εντός δύο (2) ετών αντί για 1, από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης χρησιδανείου.

Υπενθυμίζεται πως το ακίνητο αφορά (τέσσερα (4) καταστήματα συνολικής επιφανείας 144,40 τ.μ. και μίας (1) αίθουσας συγκέντρωσης επιφανείας 118,50 τ.μ. του οικισμού εργατικών κατοικιών «ΣΤΥΛΙΔΑ Ι» και πως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι υπεύθυνο για να αξιολογήσει τις δυνατότητες των συγκεκριμένων κτιριακών εγκαταστάσεων και να τις καταστήσει λειτουργικές, με δικές του δαπάνες.

Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ: 6ΨΙΩ46ΜΤΛΚ-9Φ9


Niki Giannoulidou