Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Μια δυναμική υποψηφιότητα στο Δήμο Στυλίδας

 

Ο γνωστός δικηγόρος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας Δημήτρης Κατσούρας ανακοίνωσε την συμμετοχή του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Στυλίδας με το συνδυασμό του Γιάννη Αποστόλου «Μαζί μπορούμε».

Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:  

 

Συνδημότισσες, Συνδημότες,

Συντοπίτισσες και συντοπίτες μου,

Γεννήθηκα στη Λαμία το 1978 και μεγάλωσα στην Πελασγία και το Αχλάδι Φθιώτιδας. Επί 20 συναπτά έτη ασκώ το επάγγελμα του Δικηγόρου με έδρα τα τελευταία 14 χρόνια την πρωτεύουσα του Νομού μας.

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του Γιάννη Αποστόλου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Στυλίδας, με το συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε», στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, αποδεχόμενος την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που μου έγινε.

Η αγάπη για τον τόπο μου, αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, χωρίς αναβολές και ανούσια πισωγυρίσματα, με ώθησαν να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Στυλίδας. Μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Αποστόλου και τη νέα δημοτική πολυσυλλεκτική παράταξη «Μαζί Μπορούμε» επιδιώκουμε να ξαναθέσουμε στο επίκεντρο της πολιτικής του Δήμου, την αποτελεσματικότητα, τον σοβαρό προγραμματισμό, την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και την υλοποίηση των έργων που έχουμε ανάγκη, τον σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, την διαφάνεια στη διοίκηση και την αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα. Πυλώνες για έναν τέτοιο σχεδιασμό είναι η διάθεση για τομές και περισσότερο η αντίληψη πως η επιτυχία βασίζεται στις συνεργασίες και το σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Οπλισμένος με το ήθος και τις αξίες που μου κληροδότησε η οικογένεια μου, η μητέρα  μου Γιαννούλα Κουτραγγέλη και ο πατέρας μου Γεώργιος Κατσούρας (δασκάλα στην Πελασγία επί 35 συναπτά έτη και Προϊστάμενος αντίστοιχα στον πρώην Δήμο Πελασγίας), σας καλώ να συμπορευτούμε για να βάλουμε τον Δήμο Στυλίδας στον δρόμο που του αξίζει.

Ο Δήμος Στυλίδας δικαιούται και πρέπει να έχει την δική του ταυτότητα και σχέδιο ανάπτυξης μακριά από παραδοσιακές κομματικές σκοπιμότητες και αγκυλώσεις.

Τη μάχη αυτή, θα τη δώσω με σεβασμό προς εσάς, τους συμπολίτες μου. Με τη δική σας δύναμη, υποστήριξη και συμβολή και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο μας, θα προσπαθήσω ώστε να έχουμε ένα καλύτερο Δήμο αλλά και για να είμαστε ξανά υπερήφανοι για τη δημοτική μας αρχή. Μια δημοτική αρχή η οποία να μπορεί να ανταποκριθεί στην ιστορία, στην πολιτιστική κουλτούρα, αλλά και στις αναπτυξιακές ανάγκες του Δήμου μας.

 

Δημήτρης Κατσούρας

Δικηγόρος Παρ’Αρείω Πάγω

Δικηγόρος LL.M (Π.Μ.Σ Δημόσιο Δίκαιο-Δημόσιο Μάνατζμεντ)

Αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ.Φ.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Ανατολική Φθιώτιδα: 32χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του

Εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν σε γνωστή τουριστική περιοχή και βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού όπου διέμενε… Σοκ στην...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων