0
Δημοσιεύτηκε 8 Ιούν 2013, 18:17   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

“Μπράβο” στο Λιμεναρχείο Στυλίδας!

λιμεναρχειο στυλιδας ΣΤΥΛΙΔΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ * !

Πριν από λίγο  ενημερωθήκαμε  για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας του Λιμεναρχείου  Στυλίδας να διασώσει  χειριστή ιστιοσανίδας  ο οποίος αγνοούνταν  χθες στη θαλάσσια περιοχή   μεταξύ Γλύφας και Αγίου Κωνσταντίνου στο βόρειο Ευβοϊκό κόλπο  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

ΘΕΜΑ: ΕΡΕΥΝΑ- ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ

             ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

 Σας αναμεταβιβάζουμε δελτίο τύπου του Γραφείου Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής της 07-06-2013, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «www.hcg.gr» και αφορά περιστατικό έρευνας και διάσωσης αγνοούμενου χειριστή ιστιοσανίδας που έλαβε χώρα χθες 07-06-2013 και χειρίστηκε άμεσα και με αποτελεσματικότητα το Λιμεναρχείο Στυλίδας:

« Ενημερώθηκε , απογευματινές ώρες σήμερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ- ΕΛ. ΑΚΤ, ότι 21χρονος χειριστής ιστιοσανίδας (WINDSURF) αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Γλύφας και Αγίου Κωνσταντίνου στο βόρειο Ευβοϊκό κόλπο.  Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού του από τρία (03) πλωτά και τέσσερα (04) χερσαία περιπολικά Λ.Σ- ΕΛ. ΑΚΤ, το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΓΓΕΛΙΚΗ- ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ» Ν.Χ 481 και το Θ/Γ «ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ» Σ.Α. 180.  Λίγο αργότερα, πλήρωμα πλωτού περιπολικού Λ.Σ- ΕΛ. ΑΚΤ, εντόπισε και περισυνέλεξε τον 21χρονο σώο και τον αποβίβασε με ασφάλεια στο λιμένα Ραχών Φθιώτιδας.  Ο ανωτέρω δήλωσε καλά στην υγεία του και αρνήθηκε τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση»

Στυλίδα 08 Ιουνίου 2013

Ο Λιμενάρχης

Υποπλοίαρχος  Λ.Σ. ΛΙΑΚΟΣ Κυριάκος


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou