0
Δημοσιεύτηκε 17 Ιούλ 2013, 17:10   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Μπράβο στις Στυλιδιώτισσες!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ stilida.com

Καλημέρα!
Ονομάζομαι Κατερίνα Τσαδήμα και εργάζομαι ,ως κοινωνιολόγος, στο
πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” στην Δ.Ε. Γοργοποτάμου.
Σας επισυνάπτω ένα κείμενο που προέκυψε από τη λειτουργία του
προγράμματος, που καθημερινά δεν παύει να μας συγκινεί.
Αν έχετε την καλοσύνη θα ήθελα να δημοσιοποιηθεί.
Σας ευχαριστώ
Εκ μέρους του “ΒσΣ” Δ.Ε. Γοργοποτάμου
Κατερίνα Τσαδήμα

«Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι…..»

Η ιστορία του Έλληνα έχει αποδείξει ότι στις δύσκολες στιγμές δεν κοιτάμε πώς να σώσουμε την ύπαρξή μας, την οικογένεια μας , την περιουσία μας , αλλά με ένα μαγικό τρόπο ενεργοποιείται το «εμείς», το φιλότιμο , ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη , η ανιδιοτελής προσφορά.
Τώρα που η χώρα διέρχεται από δύσκολες στιγμές , τώρα που καταλύονται θεσμοί δεκαετιών , τώρα που καταργούνται υπηρεσίες και δικαιώματα που έδειχναν το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο της Πολιτείας, έρχονται άνθρωποι, επαγγελματίες , φορείς που ανιδιοτελώς συντρέχουν στα προβλήματα των ανήμπορων.
Από τη θέση του ΒσΣ, όπου εργαζόμαστε ,βλέπουμε καθημερινά τη βοήθεια που με καλοσύνη προσφέρει ο γείτονας, ο επαγγελματίας, ο υπάλληλος, ο συνάδερφος, ο γιατρός, ο φαρμακοποιός, περισσότερο απ΄ ότι πριν, και αυτό δεν μπορεί να είναι πέρα από συγκινητικό και μια αχτίδα ελπίδας και παρηγοριάς.
Αφορμή για τα παραπάνω – και ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ – στάθηκε η αφιλοκερδής βοήθεια που προσέφερε σε λαρυγγοκαρκινοπαθή εξυπηρετούμενο του προγράμματος ,η λογοθεραπεύτρια κ. Βασιλική Αρμυριώτη -από το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιών και Ενηλίκων της κ. Πολυξένης Κουτσούκου στη Στυλίδα- που με επαγγελματισμό και ευαισθησία προσέγγισε έναν άνθρωπο σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του και του προσέφερε πρακτική και ουσιαστική βοήθεια.
Εκ μέρους του εξυπηρετούμενου ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Εκ μέρους μας , μία μεγάλη εκτίμηση για τη διακριτική συνεργασία και τον επαγγελματισμό.

ΒσΣ Δ.Ε. Γοργοποτάμου

20130717-171001.jpg


Niki Giannoulidou