0
Δημοσιεύτηκε 3 Αυγ 2016, 10:57   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Νεαροί από την Ανατ. Φθιώτιδα πήγαν να φέρουν χασίς από Αλβανία!

img 9645 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Ο λόγος για δυο νεαρούς από την ανατολική Φθιώτιδα, ηλικίας 23 και 25 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί με έναν 25χρονο Αλβανό, για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση 14,5 κιλών χασίς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρχικά οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, σταμάτησαν για έλεγχο τα ξημερώματα στο Ελεύθερο Κόνιτσας, το αυτοκίνητο που επέβαινε ο 25χρονος Αλβανός, ο οποίος επίσης διαμένει στην περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου δύο ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 10 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 14,5 κιλών.
Λίγη ώρα αργότερα, στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους δυο νεαρούς από τη Φθιώτιδα, οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δυο νεαροί, λειτουργούσαν ως προπομποί, προκειμένου να καθορίζουν το δρομολόγιο του 25χρονου και να επιτηρούν παράλληλα τη διαδρομή προς αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.
Τα δύο οχήματα καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι νεαροί για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν.
Στην επόμενη φωτογραφία της ΕΛ.ΑΣ. βλέπετε τα 14,5 κιλά χασίς που κατασχέθηκαν.

img 9646 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Πηγή 

Lamiareport.gr


Niki Giannoulidou