Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Ο Δήμαρχος Στυλίδας καλεί τους δημότες στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ.

Συνδημότισσες & συνδημότες,

Η συμμετοχή των πολιτών στα δημοτικά συμβούλια ενισχύει τη δημοκρατία και την αντιπροσωπευτικότητα του συνόλου, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολίτες με διάφορα χαρακτηριστικά και ανησυχίες να εκπροσωπούνται.

Ο δήμος μας, ο τόπος όλων μας, έχει ανάγκη την συμμετοχή των  δημοτών στα κέντρα λήψεως αποφάσεων γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η ευρεία και σωστή ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών αλλά και του ευρύτερου συνόλου, για τις αποφάσεις που λαμβάνονται, αλλά και για τις διαφορετικές απόψεις και προβληματισμούς.

Φίλες & φίλοι, με την συμμετοχική σας παρουσία διασφαλίζετε μια διακυβέρνηση όπου στόχος της είναι η προώθηση των δημοκρατικών διαδικασιών και της ευημερίας των πολιτών, αποκλείοντας τις παραπλανητικές πληροφορίες και εκτιμήσεις μέσω της ανώνυμης και απρόσωπης συμπεριφοράς των social media, όπου επιδιώκεται η σύγκρουση, η αντιπαράθεση και ο διχασμός της κοινής γνώμης, αντί της  κατανόησης και της κατάρτισης  συναινετικής πολιτικής.

Τηρώντας την δέσμευση μου απέναντι σε όλους εσάς, τους δημότες του δήμου Στυλίδας, για διαφάνεια με συμμετοχικές διαδικασίες και ενεργούς πολίτες και με αφορμή την έναρξη συνεδριάσεων του νέου δημοτικού συμβουλίου, τη Δευτέρα 15.01.2024 και ώρα 18:00, θα ήθελα να σας προσκαλέσω από τούδε & στο εξής να τιμήσετε με την παρουσία σας τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ώστε να συνεργαστούμε και να μοιραστούμε ιδέες για την πρόοδο του τόπου μας.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Αποστόλου

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Δήμος Στυλίδας: Πρόσκληση σε Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ Πρόσκληση σε Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής (Άρθρο 67Α παρ.3 του Ν.3852/2010) Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 4η Μαρτίου,...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων