1
Δημοσιεύτηκε 12 Οκτ 2016, 17:05   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Ο Δήμος Στυλίδας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τη νησίδα που κατασκευάζεται στην Π.Ε.Ο. Λαμίας-Βόλου στο ύψος της Αγ.Μαρίνας(φωτογραφίες)

img 2040 ΣΤΥΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ * !
img 2042 ΣΤΥΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ * ! img 2041 ΣΤΥΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ * !

img 2032 ΣΤΥΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ * !

img 2038 1 ΣΤΥΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ * ! img 2039 1 ΣΤΥΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ * !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Προσφάτως εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας κατασκευάσθηκε χωρίς καμία προγενέστερη ενημέρωση μας, επί του καταστρώματος της Π.Ε.Ο Λαμίας – Βόλου διαχωριστική νησίδα στο ύψος της εισόδου του Α/Κ Αγίας Μαρίνας (λίγο μετά την είσοδο προς την Τ.Κ. Αυλακίου με κατεύθυνση από Λαμία προς Στυλίδα) με προφανή σκοπό τη μείωση της ταχύτητας των αυτοκινήτων που διέρχονται πλησίον της εισόδου του κόμβου. Λαμβάνοντας υπόψη το μικρό εναπομείναν πλάτος του καταστρώματος της οδού μετά τη κατασκευή της νησίδας, του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου του ανισόπεδου κόμβου που επιδεινώνεται από τη χρήση βαρέων οχημάτων, της έλλειψης ορατότητας της νησίδας από τους οδηγούς των οχημάτων που κατευθύνονται από Λαμία προς Στυλίδα λόγω της έντονης κατωφέρειας που παρουσιάζει ο δρόμος στο σημείο εκείνο αλλά και του μη έντεχνου τρόπου κατασκευής της νησίδας, η Δημοτική Αρχή Στυλίδας κρίνει την εν λόγω κατασκευή ως άκρως επικίνδυνη. Θεωρεί επιτακτική την ανάγκη καθαίρεσης της νησίδας πριν θρηνήσουμε και σε αυτό σημείο ανθρώπινες ζωές όπως έχουμε προσφάτως θρηνήσει με παρόμοιες κατασκευές στο ίδιο τμήμα της οδού στην περιοχή <<Ανδρόπουλου>>. Καλεί την υπηρεσία που έχει αρμοδιότητα τη συντήρηση της Π.Ε.Ο να επανασχεδιάσει τον τρόπο μείωσης της ταχύτητας με τη χρήση άλλων μέσων φιλικότερων προς τους χρήστες της οδού.

                       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

                         ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou