Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Οδηγοί:Τι πρέπει να προσέξετε όσοι κινηθείτε από και προς Στυλίδα στις 5 & 6 Απριλίου

ΣΤΥΛΙΔΑ ΕΙΣΟΔΟΣΙδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί που θα κινηθούν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Αγ.Μαρίνας-Αυλακίου-Στυλίδας-Καραβομύλου το διήμερο 5 & 6 Απριλίου λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύσουν στην Παράκαμψη Στυλίδας.

Συγκεκριμένα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή της Στυλίδας για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων.

Ειδικότερα

Από τις 08:00 έως τις 19:00,θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του τμήματος Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας – Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας και διαμέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου θα επανεισάγονται μέσω του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου.

Αντίστοιχα τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου και διαμέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου θα επανεισάγονται μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας.

Οι ίδιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ίσχυσαν και στο διήμερο 29 & 30 Μαρτίου με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στην Παλαιά Εθνική Οδό και στο Επαρχιακό Δίκτυο  από και προς Στυλίδα .

stilida.com

 

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Θρύλοι και παραδόσεις για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

29 Μαΐου 1453: Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ! Η χιλιόχρονη αυτοκρατορία έπεσε. Ο θρύλος λέει ότι «ήτανε θέλημα Θεού». Από τότε...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων