Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Οι Εκλογές του Συλλόγου Καφεπώλων & Εστιατόρων Ανατ.Φθιώτιδας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΦΕΠΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ                       

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021, με βάση το καταστατικό του, το Σωματείο Εστίασης Ανατολικής Φθιώτιδας, πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση με διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Ομοσπονδία.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε  παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Γ. Καββαθά, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για τις νέες επερχόμενες αλλαγές στην ηλεκτρονική μετάβαση που αφορά τον κλάδο Εστίασης καθώς και στις μελλούμενες επεμβάσεις στις επιχειρήσεις μας, βάσει των νέων υποχρεώσεων λόγω της κλιματικής αλλαγής. Οι αρχαιρεσίες συνεχίστηκαν με  απολογισμό του απερχόμενου Πρόεδρου κ. Στουρνάρα Θανάση, και με οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Ταμία κ. Τριανταφύλλου Χρήστου, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Ο Πρόεδρος μεταξύ των άλλων Ο Σύλλογος μας θεωρεί ότι η επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να μας βρει όλους με πνεύμα και πρόθεση συνεννόησης και ομόνοιας ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής με τη σοβαρότητα που αρμόζει στον κλάδο μας.

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 26ης Οκτωβρίου 2021, δίνουν την πρώτη θέση για το Διοικητικό Συμβούλιο στον Στουρνάρα Αθανάσιο από το Αχλάδι και επίσης εκλέγονται με σειρά ψηφοφορίας οι : Τριανταφύλλου Χρήστος, Κούκλης Αθανάσιος, Κούτρα Αικατερίνη, Γκλατζούνης Ιωάννης, Στεργίου Λεωνίδας και Καρανίκας Ιωάννης.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή με σειρά ψηφοφορίας εκλέγονται Γκλατζούνη Ευαγγελία, Μπακαλός Νικόλαος, Μπερτσιμάς Χρήστος.

Για την ΠΟΕΣΕ εκλέγονται με σειρά ψηφοφορίας Στουρνάρας Αθανάσιος και Αντωνόπουλος Ιωάννης.

Για την Ομοσπονδία Φθιώτιδας εκλέγονται με σειρά ψηφοφορίας ο Στουρνάρας Αθανάσιος,  ο Στεργίου Λεωνίδας και Αντωνόπουλος Ιωάννης.

    Την επομένη ημερολογιακά εβδομάδα το εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο θα συνέλθει  έπειτα από πρόσκληση του Στουρνάρα Αθανάσιου που πλειοψήφησε στις αρχαιρεσίες με σκοπό να οριστεί το νέο Δ.Σ.

Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των μελών, σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου μας, ήταν και είναι ενθαρρυντική για την περαιτέρω συνέχιση της δράσης μας.

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Ανοίγει η πλατφόρμα στις 25/9 για τις νέες ταυτότητες – Η διαδικασία και πότε θα πληρώνουμε διπλά

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης νέων ταυτοτήτων με τα ραντεβού στα Αστυνομικά Τμήματα...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων