0
Δημοσιεύτηκε 4 Ιούλ 2013, 19:20   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Ονόματα δικαιούχων κοινωνικού τουρισμού ΟΓΑ 2013

 

oga ΟΓΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΕΛΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ *

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα δικαιούχων των κοινωνικού τουρισμού ΟΓΑ για το 2013 αλλά και του εκδρομικού προγράμματος ΟΓΑ 2013 και τα βιβλία του ΟΓΑ.

Από την προσεχή Δευτέρα 8 Ιουλίου ξεκινά η διαδικασία χορήγησης στους δικαιούχους του ΟΓΑ 2013 , των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού και των τριήμερων εκδρομών της Αγροτικής Εστίας.

Η επεξεργασία των αιτήσεων συμμετοχής για τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και τριήμερων εκδρομών έτους 2013 και η διαδικασία κλήρωσης για την ανάδειξη των 130.000 κληρωθέντων του ΟΓΑ ολοκληρώθηκαν και οι κληρωθέντες ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του Οργανισμού και τα μέλη των οικογενειών τους, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών μέσω των ΚΕΠ όλης της χώρας.

ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ και τα αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού ΟΓΑ 2013 ΕΔΩ .

Να τονιστεί ότι η  κλήρωση των δικαιούχων έγινε ηλεκτρονικά, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαφάνεια της διαδικασίας. Το χρονικό διάστημα που θα μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν χρήση των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού και των τριήμερων εκδρομών ξεκινά από την παραλαβή τους και διαρκεί μέχρι τις 31-03-2014 και  τις 31-12-2013 αντίστοιχα.

Δικαιολογητικά για να πάρουν οι κληρωθέντες τα εισιτήρια του ΟΓΑ 2013

Για την παραλαβή των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίζουν:

α) Αντίγραφο της Αίτησης Συμμετοχής τους και Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή Διαβατήριο) ή

β) Βιβλιάριο Υγείας ΟΓΑ – Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή Διαβατήριο)

Σημειώνεται: Τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών του ΟΓΑ είναι αποκλειστικά προσωπικά και δεν παραχωρούνται με οποιοδήποτε τρόπο για χρήση από άλλο άτομο εκτός των δικαιούχων.

Το φετινό πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας περιλαμβάνει:

1) εξαήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 120.000 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, ασφαλισμένους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους

2) τριήμερες οργανωμένες εκδρομές (2 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 10.000 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, ασφαλισμένους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.

3) Δωρεάν παροχή εισιτηρίων θεάτρουσε 100.000 δικαιούχους από 8 Ιουλίου έως 31-05-2014. Η διανομή δελτίων θα γίνει από τα ΚΕΠ και θα συνεχιστεί μέχρι εξαντλήσεως τους.

4) Δωρεάν παροχή βιβλίων σε 300.000 δικαιούχους από 22 Ιουλίου έως 31-12-2013. Οι δικαιούχοι θα απευθύνονται στα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία προκειμένου να κάνουν χρήση της παροχής.

dikaiologitika.gr

 


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou