Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Οριστική αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης Παλαιοκερασιάς-Ραχών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι αποκαταστάθηκε οριστικά η υδροδότηση της Κοινότητας της Παλαιοκερασιάς από τις πηγές που βρίσκονται στην περιοχή Κεφαλόβρυσο.

Το δίκτυο ύδρευσης Παλαιοκερασιάς-Ραχών καταστράφηκε ολοσχερώς από την καταστροφική πλημμύρα του «Ιανού» τον περασμένο Σεπτέμβρη και αφού άμεσα εντάξαμε την περιοχή σε έκτακτη ανάγκη, προχωρήσαμε σε χρηματοδότηση για την κατασκευή του έργου με σύγχρονες προδιαγραφές.

Τις προηγούμενες ημέρες υδροδοτήθηκε η κοινότητα της Παλαιοκερεασιάς από την πηγή και συνεχίζουμε για την κατασκευή του αγωγού, ο οποίος θα υδροδοτήσει τις Ράχες και το Αχλάδι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γινόταν και στο παρελθόν.

Να τονιστεί ότι ο αγωγός ύδρευσης πριν την ολοσχερή καταστροφή του από τον «Ιανό» περνούσε μέσα από το Βελά ποταμό και λόγω της παλαιότητας του δικτύου και της θέσης του αγωγού, δημιουργούνταν συχνά πληθώρα προβλημάτων τα οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούσαν να αποκατασταθούν εφόσον η στάθμη του ποταμού παρέμεινε υψηλή.

Το νέο δίκτυο ύδρευσης θα είναι σε όλα τα σημεία του προσβάσιμo και σε περίπτωση βλάβης θα δίνεται η δυνατότητα άμεσης επέμβασης. Το έργο αυτό αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής στο Δήμο Στυλίδας που είναι σε φάση υλοποίησης και θα επιλύσει οριστικά ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί χρόνια τους κατοίκους, αλλά και αποτελούσε εξ’ αρχής για εμάς προτεραιότητα.

 

                                                                                  Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                            Δήμου Στυλίδας

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Open day Λαμίας στις 25 Απριλίου – Γνώρισε τις σχολές της Δ.ΥΠ.Α.

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση open day της Δ.ΥΠ.Α - ΕΠΑ.Σ και του ΙΕΚ Λαμίας που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων