0
Δημοσιεύτηκε 19 Μάι 2013, 15:00   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία και στη Λαμία!

πανελλαδικη ποδηλατοπορεια

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, την Kυριακή 19 Μαίου, στις 12 το μεσημέρι, οι δρόμοι της Ελλάδας πλημμυρίζουν ποδήλατα σε μία πανελλαδική κινητοποίηση κεφάτης διαμαρτυρίας και επίμονης διεκδίκησης. Δεκάδες πόλεις, χιλιάδες ποδήλατα, ένα μήνυμα: Οι πόλεις πρέπει να αλλάξουν, προτεραιότητα έχει η ζωή.

Ζωή είναι να κυκλοφορούν οι ποδηλάτες όλων των ηλικιών σε καλά σχεδιασμένους και προστατευμένους ποδηλατόδρομους. Ζωή είναι να κινούνται με άνεση και ασφάλεια τα παιδικά καρότσια, οι ηλικιωμένοι, τα ΑΜΕΑ. Ζωή είναι να έρχεται το λεωφορείο στην ώρα του, να κινείται γρήγορα και το κόμιστρο να είναι λογικό.

Ζωή είναι να απομακρύνει η τροχαία από τους δρόμους τους επικίνδυνους οδηγούς, κάνοντας σωστά τη δουλειά της. Πολλά από τα τροχαία εγκλήματα που διαπράττονται καθημερινά στη χώρα μας θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με πιο αποτελεσματική αστυνόμευση, εκπαίδευση των οδηγών και κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία. Τρόποι υπάρχουν. Ζητάμε να υπάρξει και η θέληση.

Τι είναι η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία;
Είναι η κορυφαία πράξη συλλογικής διεκδίκησης της ποδηλατικής κοινότητας για το αυτονόητο. Λάβε μέρος και διάδωσε το μήνυμα μαζί με τους χιλιάδες ποδηλάτες που πολιορκούν κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, τις πόλεις τους.

Στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία συμμετέχει δυναμικά και η Λαμία!

Οι Ποδηλάτες Λαμίας σας περιμένουν όλους Κυριακή 19 Μαϊου 2013 στις 18:00 με τα παιδιά σας

Αφετηρία: Αρχή του ποδηλατόδρομου(οδός Φραντζή)
Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας

Προχωράμε όλοι μαζί στην εξής πορεία:
Διασχίζουμε παράλληλα στον ποδηλατόδρομο μέχρι το σημειο που τελειωνει στην Α.Παπανδρέου( Μαρινόπουλος). Έπειτα στρίβουμε αριστερά στην Παπαποστόλου και Όθωνος. Φτάνουμε πλατεία Λαού και τερματίζουμε πλατεία Ελευθερίας.

Αναλυτικά η διαδορμή εδώ: http://ridewithgps.com/routes/2426756

Συντονιστές:
Μπουρογιάννης Βαγγέλης: 6985753008
Νικολάκης Βλαδίμηρος: 6985922451
Καλύβα Κατερίνα: 6984475869

Παρακαλούμε κοινοποιείστε, διαδώστε και καλέστε όλους τους φίλους σας σε αυτήν την γιορτή του ποδηλάτου!

Συμβουλές και οδηγίες προς Ποδηλάτες Λαμίας:

Posted by Ποδηλάτες Λαμίας on Tuesday, 23 April 2013

https://www.facebook.com/events/183324731821277/


Niki Giannoulidou