Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Παραλαβή οικίσκων στη Δ.Ε.Πελασγίας (Δελτίο Τύπου)

Με την παραλαβή των φορητών, προκατασκευασμένων οικίσκων (κοντέινερ) λύνεται το ζήτημα της στέγασης των τεχνικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών πρασίνου και καθαριότητας της Δ.Ε Πελασγίας.

Η εγκατάστασή τους σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου Στυλίδας, με πρόβλεψη για χώρο γραφείου και ασφαλείς αποθήκες υλικών, θα εξυπηρετήσει χωροταξικά τα τεχνικά συνεργεία του δήμου τα οποία κατά το παρελθόν στεγάζονταν σε ανεπαρκείς χώρους δυσχεραίνοντας τους εργαζομένους στην ομαλή, ασφαλή, αποδοτική και απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Η βελτιστοποίηση της καθημερινής λειτουργίας των συνεργείων του δήμου, οι αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων και κατ΄ επέκταση η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες ήταν οι στόχοι της μετεγκατάστασής τους.

Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κάτω από πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες μπορέσαμε να προχωρήσουμε ένα ευρύ φάσμα έργων και παρεμβάσεων, μικρών και μεγάλων προς όφελος όλων.

                           Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Στυλίδας

                                                                                              

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -