0
Δημοσιεύτηκε 15 Σεπ 2013, 21:05   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Η “Ποδηλασία Αγάπης” στη Στυλίδα

Η Ποδηλασία Αγάπης που έχουν ξεκινήσει οι τρεις Κύπριοι -Αντρέας Ονησιφόρου ,Γιώργος Δημητρίου και  Αντρέας Σκουτέλλας -πέρασε σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και από το Δήμο Στυλίδας.

ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΚΟΥΤΕΛΛΑΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΑΝΤΡΕΑΣ ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΚΟΥΤΕΛΛΑΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΑΝΤΡΕΑΣ ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΥ

Πελασγία ,Αχλάδι ,Ράχες,Παραλία Ραχών,Αχινός, Καραβόμυλος,Στυλίδα ,Αυλάκι  ήταν τα σημεία από όπου πέρασαν τη 15η μέρα της μαραθώνιας προσπάθειάς τους  με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για φιλανθρωπικούς λόγους και την κάλυψη αναγκών Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η Ποδηλασία Αγάπης των τριών Κυπρίων τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Όπως μας δήλωσαν ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά τους, ενώ έχουν ήδη συγκεντρώσει αρκετούς τόνους τροφίμων εκ των οποίων το 1/3 θα σταλεί στην Κύπρο και τα υπόλοιπα θα μοιραστούν στην Ελλάδα.

Στη Στυλίδα συνάντησαν και τους Ποδηλάτες Λαμίας οι οποίοι τους συνοδεύουν αυτή τη στιγμή μέχρι τη Λαμία, όπου και απόψε θα διανυκτερεύσουν, για να συνεχίσουν το πρωί της Δευτέρας με προορισμό την Άμφισσα.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ

Αξίζουν συγχαρητήρια και στους τρεις για την ακούραστη προσπάθειά τους ,για την αγάπη που δείχνουν στο συνάνθρωπό τους και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

Δείτε τι δήλωσαν στο stilida.com οι δύο εκ των τριών ποδηλατών ,ο Αντρέας Ονησιφόρου και ο Γιώργος Δημητρίου


 


Niki Giannoulidou