Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Ποιος είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Στυλίδας, Αθανάσιος Παπαϊωάννου;

Σαφέστατα, ένας άνθρωπος που επί σειρά ετών ασχολήθηκε με τα κοινά, υπήρξε αιρετός, είναι ενεργός πολίτης, είναι πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία,

αλλά ποιος πραγματικά είναι;

Το ποιόν του καθενός διαφαίνεται από την προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική του πορεία που συνθέτουν και το χαρακτήρα του συνολικά.

Τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται για να διεκδικεί επάξια το Δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Στυλίδας, είναι σημαντικά και όπως θα περιγραφεί ο Αθανάσιος Παπαϊωάννου τα διαθέτει και με το παραπάνω.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, σεμνός, μετρημένος, ανέκαθεν υπήρξε των πράξεων, “κοιτώντας την ουσία” αναφέρουν οι δικοί του άνθρωποι.

Επαγγελματικά έχει ένα πλούσιο βιογραφικό μέσα από σημαντικές θέσεις και πόστα όπου έπρεπε να λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις και να εργάζεται για το βέλτιστο


Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος – Πρόεδρος και Ειδικός σύμβουλος σε μεγάλες  εταιρείες κατασκευής δημοσίων έργων και Εμπορίας Πετρελαιοειδών, Σύμβουλος Μάρκετινγκ & Πωλήσεων για τη Βόρεια Ελλάδα & τη Θεσσαλία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ), Διευθύνων Σύμβουλος στη LARCO, Διευθύνων Σύμβουλος & Πρόεδρος στα Λατομεία Στυλίδας, Διευθυντής Σχολικής Μονάδας & Αναπληρωτής Διευθυντής Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης στο Υπουργείο Παιδείας – Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, Εμπορικός Διευθυντής στην Agroinvest S.A. κλπ.

Οι δε σπουδές του, τελειώνοντας το Λύκειο στη Στυλίδα, μετά το Πτυχίο Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης,   έφτασαν μέχρι την απόκτηση Master of Business Administration (MBA) στο Ελβετικό κολλέγιο στην Ελλάδα.


Η Στυλίδα είναι ο τόπος του και έχει πολύ ενεργή δράση και δραστηριότητα με τα κοινά και τα δημοτικά δρώμενα.


Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Στυλίδας – και μάλιστα πρώτος σε ψήφους – και ορίστηκε Αντιδήμαρχος, καθήκοντα που διετέλεσε με επιτυχία, όπως και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας. Επιπρόσθετα ήταν και Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Agroinvest αλλά και Πρόεδρος ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ο. Στυλίδας.


Παράλληλα βέβαια και με την ταπεινότητα που τον διακατέχει, χωρίς τυμπανοκρουσίες και εγωπάθεια αυτοπροβολής, όπως ενημερωθήκαμε, ο κ. Παπαϊωάννου έχει προβεί σε χορηγίες και δωρεές σε κοινωφελείς δομές στο Δήμο Στυλίδας όλα αυτά τα χρόνια με την κοινωνική του προσφορά σε σχολεία, δομές, υπηρεσίες, να είναι ιδιαίτερα σημαντική, ενώ σημειώνεται ότι κάθε καλοκαίρι κόβει ακόμα και χόρτα σε κοινόχρηστους χώρους!

Οι συμπολίτες του τακτικά εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην ιδιωτική του συνδρομή που πηγάζει από την αγάπη του για τον τόπο και γινόταν τακτικά και αδιάκοπα και ξέχωρα από αξιώματα που είναι του «φαίνεσθαι» για ψηφοθηρία…

Και αυτό αποδεικνύει την ανιδιοτελή του αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσε, το Δήμο Στυλίδας και την συνεχή προσφορά στο συνδημότη του, στα παιδιά της περιοχής, στην τοπική κοινωνία. Και εδώ είναι που επιβεβαιώνεται και ότι είναι άνθρωπος των πράξεων και της ουσίας. Που προφανώς παρακολουθώντας την κατάσταση στον Δήμο Στυλίδας όλα αυτά τα χρόνια, τα ίδια αυτά στοιχεία του χαρακτήρα του τον ώθησαν να μπει και πάλι στην πρώτη γραμμή για να προσφέρει και να υπηρετήσει για έναν καλύτερο Δήμο Στυλίδας.

Το σίγουρο είναι ότι έχει όλα τα εχέγγυα, την γνώση, τις ικανότητες, την εμπειρία, την ιδιοσυγκρασία να ηγηθεί ενός συνδυασμού για να αναπτύξει το δικό του όραμα για τον Δήμο Στυλίδας και να το κάνει πράξη. Ο ίδιος όπως δηλώνει, έχει την ισχυρή θέληση και όρεξη τις δεσμεύσεις του να τις υλοποιήσει!

Ίδωμεν λοιπόν με την υποψηφιότητα του κ. Αθανασίου Παπαϊωάννου η οποία έχει την δική του «βαρύτητα» και δυναμική, η οποία «ανεβάζει» κατά πολύ τον πήχη των προσδοκιών όλων των δημοτών του Δήμου Στυλίδας και να δίνει την δική του «Πνοή Ελπίδας» για ένα καλύτερο αύριο σε μακροχρόνιο ορίζοντα.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Διαβάστε δωρεάν το e-book «Η Στυλίδα και τα χωριά της περιοχής»

Κατεβάστε και διαβάστε δωρεάν το e-book   «Η Στυλίδα και τα χωριά της περιοχής» κάνοντας  κλικ  ΕΔΩ  
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -