Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Ποιους ευχαριστεί ο Διαδραστικός Σύλλογος Ραχιωτών “Αλόπη”

αλοπη

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΧΙΩΤΩΝ  «ΑΛΟΠΗ»

 Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Διαδραστικού Συλλόγου Ραχιωτών «ΑΛΟΠΗ»  θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον Δήμαρχο Στυλίδος  κ. Απόστολο Γκλέτσο και τη συνεργάτιδά του, κ. Βάνα Φύκα, για την ουσιαστική βοήθεια και αρωγή τους στη δημιουργία και ολοκλήρωση ενός άρτιου φακέλου  που αφορά στο έργο  «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΟΠΗ ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ     Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ», που υπέβαλε ο σύλλογός μας στα πλαίσια της      Γ’ πρόσκλησης του προγράμματος  LEADER της ΟΤΔ «Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε.».

 Επίσης, ευχαριστούμε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την ομόφωνη απόφαση παραχώρησης του εν θέματι χώρου προς ανάπλασή του.

Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τον αρχιτέκτονα συγχωριανό μας κ. Μπάμπη Ζυγούλη για την ακριβή αποτύπωση της ιδέας του μέσα σε μία – κατά γενική ομολογία- εξαιρετική αρχιτεκτονική μελέτη, που θα αναδείξει και θα ομορφύνει το χώρο του παλαιού ελαιοτριβείου, την κ. Ζωή Αποστόλου για την εκπόνηση της οικονομικοτεχνικής μελέτης του έργου και το δικηγορικό γραφείο του κ. Νίκου Τσακτάνη για τις πολύτιμες ενέργειες και συμβουλές του.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους που συνεισέφεραν στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας.

 Όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου συμφωνούμε ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, όλοι προσπάθησαν και συνέβαλαν στην κατάθεση ενός ολοκληρωμένου και φιλόδοξου σχεδίου. Σε κάθε περίπτωση είμαστε αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε η είσοδος του χωριού μας να αποκτήσει μέσω του συγκεκριμένου έργου την αίγλη και ομορφιά που αξίζει στον τόπο μας.

Με τιμή

                                                                             Για το Δ.Σ.

                                                                     Αντώνης Παπαρίζος

Δείτε παρακάτω το γενικό σχέδιο του έργου

[gview file=”https://stilida.com/media/2015/03/00-plateia-2015-01.pdf”]

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων