Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Πρόσκληση συμμετοχής στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Στυλίδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΤΥΛΙΔΑ ΠΟΛΗ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙ∆ΑΣ
∆ΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙ∆ΑΣ
∆/νση : 35300 Στυλίδα
Πληροφορίες: Β.Στεργίου
Τηλέφωνο: 2238350109

Στυλίδα 19-09-2014
Αριθµ. Πρωτ: 12823

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Στυλίδας προκειμένου να προβεί στην ανασυγκρότηση της Επιτροπής  Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Στυλίδας, που συγκροτήθηκε με την υπ’αριθμ.  184/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ακολουθούσε τη θητεία της  Οικονομικής Επιτροπής, ως συμβουλευτικό όργανο του Δήμου για την επεξεργασία και  εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο θεμάτων που σχετίζονται με την ανάπτυξη του  τουρισμού και την προβολή του δήμου, προσκαλεί υπαλλήλους, του Δήμου,  εμπειρογνώμονες στα θέματα της επιτροπής, εκπροσώπους τουριστικών ενώσεων,  τοπικών και επαγγελματικών συλλόγων, οργανώσεων, ιδιώτες κλπ να εκδηλώσουν το  ενδιαφέρον τους και να υποβάλλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους στην αναφερόμενη  επιτροπή, εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευσή της στην ιστοσελίδα και τους  πίνακες ανακοινώσεων του Δήμου μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Ανατολική Φθιώτιδα: 32χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του

Εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν σε γνωστή τουριστική περιοχή και βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού όπου διέμενε… Σοκ στην...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -