Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Προσλήψεις προσωπικού για τους λιμένες Στυλίδας & Αχλαδίου

ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΩΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΛΟΗΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
Α) Την πρόσληψη ενός (01) έκτακτου Πλοηγού για την Πλοήγηση πλοίων στους λιμένες της Στυλίδας και Αχλαδίου Φθιώτιδος δικαιοδοσίας Πλοηγικού Σταθμού Βόλου.

Επίσης την πρόσληψη ενός (01) έκτακτου Κυβερνήτη και ενός (01) έκτακτου Πρυμνοδέτη της Πλοηγίδος Π.Υ. 61 του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου (Βόλος/Κεντρικός Λιμένας)

Η πρόσληψη του παραπάνω Ναυτικού Προσωπικού θα πραγματοποιηθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (08) μήνες και θα καλύψει έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών και αιτήσεων θα πραγματοποιείται στο γραφείο Πλοηγικού Σταθμού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου ( Κεντρική Προβλήτα Λιμένα Βόλου – 1ος όροφος Γρ. Ναυτολογίας ) καθημερινά εργάσιμες μέρες και ώρες από 25-05-2015 έως και 05-06-2015.

Κατάθεση ελλιπών δικαιολογητικών ή εκπρόθεσμη κατάθεση , συνεπάγεται την απόρριψη της αίτησης.
Ε. Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού , στο Κατάστημα του Λιμεναρχείου Βόλου και Στυλίδας , στο Λιμενικό Κατάστημα Αμαλιάπολης , Αγ. Κυριακής Τρικέρων και Αγιοκάμπου καθώς και στο κτίριο Δήμου Βόλου, Λάρισας και Στυλίδας , Ο.Λ.Β. Α.Ε. και Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδος και να δημοσιευθεί στις τοπικές εφημερίδες Βόλου, Λάρισας και Στυλίδας , τουλάχιστον δύο φορές έως την 3-6-2015.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου στο Κ.Λ.ΒΟΛΟΥ τηλ: 2421353819 – 2421353830 – 2421353800.

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Κλειστός ο δρόμος μέχρι το Αυλάκι Στυλίδας λόγω κακοκαιρίας

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Φθιώτιδας έκλεισε ο δρόμος από το ύψος της ΒΙ.ΠΕ.  μέχρι και το Αυλάκι Στυλίδας. Η...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -