1
Δημοσιεύτηκε 20 Ιαν 2014, 13:34   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Σε αναβρασμό οι κάτοικοι της Νεράιδας-Δείτε τι αποφασίστηκε

20140120 131528 ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΑΪΔΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ *

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη διασταύρωση του δρόμου με την υπό κατασκευή νέα εθνική οδό  από τους πολίτες που κάνουν χρήση του κοινοτικού δρόμου Νεραϊδα-Στυλίδα.

Παρόντες ο δήμαρχος Στυλίδας Απ.Γκλέτσος ,ο δημοτικός σύμβουλος Χρ.Οικονόμου,ο πρόεδρος της Τ.Κ. Νεράιδας Γ.Κατσικονούρης,ο βουλευτής Φθιώτιδας Ν.Σταυρογιάννης και ο υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας Π.Πανουργιάς.

Οι κάτοικοι αγανακτισμένοι γιατί οι υποσχέσεις της πολιτείας δεν τηρήθηκαν και ζητούν να κατασκευαστεί μια υπόγεια διάβαση /γέφυρα προκειμένου να πηγαίνουν στα σπίτια τους και τις δουλειές τους και σύντομα και με ασφάλεια.

Δείτε παρακάτω τι ακριβώς ειπώθηκε και σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί η δημοτική αρχή και οι κάτοικοι της περιοχής.

Αξίζει να δείτε τις δηλώσεις των κατοίκων ,του Απ.Γκλέτσου που προτείνει δυναμικές κινητοποιήσεις,του βουλευτή Ν.Σταυρογιάννη,του προέδρου της Νεράιδας Γ.Κατσικονούρη,τι προτείνει ο δημοτ.σύμβουλος Χρ.Οικονόμου αλλά και ο Π.Πανουργιάς.

Αυτός είναι ο δρόμος-παράκαμψη που θα πρέπει να ακολουθούν όσοι πηγαίνουν στη Νεράιδα

 


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou