0
Δημοσιεύτηκε 30 Σεπ 2015, 10:10   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό το κυλικείο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Εχιναίων

axinos neo dimotiko 4 ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΧΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΙΝΑΙΩΝ Eκτίθεται σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό η εκμίσθωση του κυλικείου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Εχιναίων για το χρονικό διάστημα έξι (6) ετών με τους παρακάτω όρους και συμφωνίες:

1.Ο διαγωνισμός θα γίνει την 12η Οκτωβρίου του 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12 η πρωινή , στο Δημαρχείο Στυλίδας και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής ενώπιον της Επιτροπής διενέργειάς του. Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος θα επαναληφθεί την 19η Οκτωβρίου του 2015 ημέρα Δευτέρα την ίδια ώρα.

  1. Το ελάχιστο όριο προσφοράς ανά μαθητή ορίζεται στο ποσό των τεσσάρων (4,00) € ετησίως (189 εργάσιμες ημέρες) και θα αποτελεί το ποσό εκκίνησης κατά τη διαδικασία του σχετικού διαγωνισμού.

  2. Κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να καταθέσει στην επιτροπή διαγωνισμού για την συμμετοχή στο διαγωνισμό το ποσό των τριακοσίων (300,00) € ως εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Δήμου Στυλίδας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα.

stilida.com


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou