0
Δημοσιεύτηκε 25 Οκτ 2018, 07:49   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Σφοδρή σύγκρουση στην αερογέφυρα της Αγίας Μαρίνας

img 1593 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου στην αερογέφυρα της Αγίας Μαρίνας στο σημείο που ενώνει την έξοδο της νέα εθνικής με το χωριό και την παλαιά εθνική.

Το Golf της φωτογραφίας κινούνταν κανονικά στο δρόμο ερχόμενο από Αγία Μαρίνα και με κατεύθυνση την επαρχιακή οδό Λαμίας – Στυλίδας, όταν βρήκε μπροστά του το Audi που παραβίασε το stop ερχόμενο από την εθνική (στο σημείο είναι η υποχρεωτική έξοδος για τα έργα στις σήραγγες της Στυλίδας και έχει αυξημένη κίνηση).

troxaioa10 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το πρώτο όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να χτυπήσει στις προειδοποιητικές πινακίδες, ενώ το δεύτερο ανετράπη.

20181024 160210 resized ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τραυματισμένο – χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του – τον 27χρονο οδηγό του Golf, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος απεγκλωβίστηκε από διερχόμενους οδηγούς, χωρίς να φαίνεται να έχει χτυπήσει. Στάθηκε πάντως πολύ τυχερός καθώς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του καταστράφηκε ολοσχερώς από το χτύπημα στην κολόνα φωτισμού!

troxaiob102 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ  ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ  ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ  ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ  ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

πηγή lamiareport


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou