Δημοσιεύτηκε 28 Μαΐ 2021, 19:59   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στη Στυλίδα ο Υπουργός Οικονομικών & ο Γεν.Γραμματέας Λιμένων – Δελτίο Τύπου Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας

mg 0097 617x411 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΓΛΥΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ !

Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας

Δελτίο Τύπου

Στυλίδα, 28 Μαΐου 2021

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας, κος Ευάγγελος Γ. Μπλούνας υποδέχθηκε την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας, στη Στυλίδα, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας για τα θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Ταμείο, ενώ ο Υπουργός και ο Γενικός είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα της Λιμενικής Επιτροπής Φθιώτιδας.

Τέθηκαν ζητήματα χρηματοδότησης έργων από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, τα οποία το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας κρίνει πως είναι απαραίτητα για να επιτελέσει το ρόλο του, στη βάση του πρωταρχικού στόχου του Λιμενικού Ταμείου: της ανάπτυξης των Λιμένων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Στυλίδας και στο Τελωνείο Στυλίδας, όπου συζητήθηκαν θέματα του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας και θέματα αρμοδιοτήτων τους.

Τέλος, ο Πρόεδρος με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο επισκέφθηκαν τον Λιμένα Γλύφας και το Λιμεναρχείο Γλύφας, όπου συζητήθηκαν ζητήματα αρμοδιότητας του Λιμένα και του Αλιευτικού καταφυγίου.

Ευχαριστούμε τα μέλη της Κυβέρνησης για την εξαιρετικά χρήσιμη και παραγωγική επίσκεψή τους, αλλά και για τη δέσμευσή τους να εξετάσουν προσεκτικά τα τεκμηριωμένα αιτήματα του Λιμενικού Ταμείου, τα αποτελέσματα των οποίων ευελπιστούμε πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου

Ευάγγελος Γ. Μπλούνας

mg 0021 617x411 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΓΛΥΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ! mg 0031 617x411 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΓΛΥΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ! mg 0066 617x411 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΓΛΥΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ! mg 0089 617x411 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΓΛΥΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ! mg 0140 617x411 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΓΛΥΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ! mg 0165 617x411 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΓΛΥΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ! mg 0184 617x926 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΓΛΥΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ! mg 0386 617x411 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΓΛΥΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ! mg 0433 617x411 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΓΛΥΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ !

Niki Giannoulidou