Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Στη Στυλίδα ο Υπουργός Οικονομικών & ο Γεν.Γραμματέας Λιμένων – Δελτίο Τύπου Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας

_MG_0097

Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας

Δελτίο Τύπου

Στυλίδα, 28 Μαΐου 2021

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας, κος Ευάγγελος Γ. Μπλούνας υποδέχθηκε την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας, στη Στυλίδα, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας για τα θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Ταμείο, ενώ ο Υπουργός και ο Γενικός είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα της Λιμενικής Επιτροπής Φθιώτιδας.

Τέθηκαν ζητήματα χρηματοδότησης έργων από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, τα οποία το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας κρίνει πως είναι απαραίτητα για να επιτελέσει το ρόλο του, στη βάση του πρωταρχικού στόχου του Λιμενικού Ταμείου: της ανάπτυξης των Λιμένων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Στυλίδας και στο Τελωνείο Στυλίδας, όπου συζητήθηκαν θέματα του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας και θέματα αρμοδιοτήτων τους.

Τέλος, ο Πρόεδρος με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο επισκέφθηκαν τον Λιμένα Γλύφας και το Λιμεναρχείο Γλύφας, όπου συζητήθηκαν ζητήματα αρμοδιότητας του Λιμένα και του Αλιευτικού καταφυγίου.

Ευχαριστούμε τα μέλη της Κυβέρνησης για την εξαιρετικά χρήσιμη και παραγωγική επίσκεψή τους, αλλά και για τη δέσμευσή τους να εξετάσουν προσεκτικά τα τεκμηριωμένα αιτήματα του Λιμενικού Ταμείου, τα αποτελέσματα των οποίων ευελπιστούμε πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου

Ευάγγελος Γ. Μπλούνας

_MG_0021 _MG_0031 _MG_0066 _MG_0089 _MG_0140 _MG_0165 _MG_0184 _MG_0386 _MG_0433

Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

1 ΣΧΟΛΙΟ

1. Μπράβο κύριε Μπλούνα. Μπράβο γιατί καταφέρατε και ήρθαν αυτοί οι άνθρωποι εδώ. Μπράβο γιατί φαίνεται ότι έτσι λύνεται και το πρόβλημα με το λιμάνι. Μπράβο γιατί θα θέσατε και πολλά αλλά θέματα εκεί. Ενα ακόμα μπράβο γιατί έσπασαν οι τσαμπουκάδες της δημάρχου. Όπως αυτή δεν υπολογίζει τα χωριά του δήμου έτσι κι εσείς κάνετε την δουλειά σας χωρίς αυτή.
    Πολλά μπράβο γιατί ένας πρόεδρος σαν εσάς δεν κοιτάει την φωτό με την δήμαρχο αλλά να δώσει λύσεις…. Κοιτάξτε και σε μικρά λιμάνια..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ