Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

“ΣΤΥΛΙΔΑ 2023”: Άσκηση Ετοιμότητας και Αποχιονισμού στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. την Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Η Κεντρική Οδός, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και ενόψει της χειμερινής περιόδου, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 από τις 08:00 έως και τις 12:00, Άσκηση Ετοιμότητας και Αποχιονισμού, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με την ονομασία ‘’ΣΤΥΛΙΔΑ 2023’’.

Ειδικότερα, θα σημειωθούν ολιγόλεπτες βραδυπορίες στην κίνηση των οχημάτων από το 223,32ο χλμ. έως και το 232,8ο χλμ. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη οι βραδυπορίες θα ξεκινήσουν από τον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Μαυρομανδήλας στο 220ο χλμ., ενώ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα ξεκινήσουν στο 239ο χλμ (WC).

Καθώς δεν θα εφαρμοστούν εκτροπές κυκλοφορίας ή σύνθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η όχληση των οδηγών θα είναι η ελάχιστη δυνατή.

Στην άσκηση θα συμμετάσχει το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Η Κεντρική Οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση, καθώς και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Στυλίδα: Οι εθελοντές διασώστες δώρισαν ένα αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας η Διασωστική Ομάδας Εθελοντών Στυλίδας. Μπράβο τους!
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -