0
Δημοσιεύτηκε 26 Ιούλ 2016, 11:30   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Στυλίδα: Θρίλερ με πτώμα νεαρού άνδρα

img 9278 ΣΤΥΛΙΔΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !
Συναγερμός στις Λιμενικές και Αστυνομικές αρχές για το πτώμα νεαρού άγνωστου άνδρα, που βρέθηκε στην άκρη της θάλασσας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το πτώμα βρέθηκε στη παραλία “Καλόγηρος” της Στυλίδας λίγο πριν τη 1:00΄ τα ξημερώματα. Ένα ζευγάρι που έκανε βόλτα στην παραλία είδε το πτώμα να επιπλέει μέσα στη θάλασσα σε απόσταση 10 – 15 μέτρων από την παραλία.
Αμέσως ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Στυλίδας το οποίο είναι σε πολύ κοντινή απόσταση. Οι λιμενικοί έτρεξαν στο σημείο και περισυνέλεξαν τη σορό του άτυχου άνδρα.
Οι πρώτες πληροφορίες κανουν λόγο για έναν νέο, ηλικίας 20 – 25 ετών. Ήταν ημίγυμνος και φορούσε μια σκούρα βερμούδα. Ήταν άσχημα χτυπημένος στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο κάτω χείλος.
Το πτώμα δεν ήταν σε προχωρημένη σήψη, που σημαίνει ότι το κακό έγινε χθες το πολύ προχθές.
Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για έγκλημα, ατύχημα ή κάτι άλλο. Τον χτύπησαν και τον πέταξαν στη θάλασσα; Έκανε βουτιά και χτύπησε σε κάποιο βράχο; Είναι κάτοικος της περιοχής ή τον έφεραν τα ρεύματα και τον ξέβρασαν στο συγκεκριμένο σημείο;
Όλα αυτά ερευνά το Λιμεναρχείο Στυλίδας, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να διασταυρώσουν από τις δηλωμένες εξαφανίσεις μήπως κάποια από αυτές έχει τα χαρακτηριστικά του άγνωστου νεαρού, που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα στον “Καλόγηρο”.

Lamiareport.gr


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou