0
Δημοσιεύτηκε 26 Ιούλ 2013, 09:35   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Στυλίδα: Αγωνία για τον 18χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με μηχανάκι


ekabΣτην Αθήνα διακομίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο 18χρονος από την Στυλίδα, που τραυματίστηκε χθες βράδυ όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο…

Το τροχαίο έγινε λίγα λεπτά μετά τις 9:00΄ χθες βράδυ στην έξοδο της Στυλίδας προς Λαμία, στο ύψος του s/m LIDL. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μηχανάκι και αυτοκίνητο είχαν την ίδια κατεύθυνση, προς Λαμία. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, που ερευνά το Α.Τ. της Στυλίδας τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν.

Μετά την σύγκρουση η οδηγός βγήκε σοκαρισμένη από το αυτοκίνητο και μαζί με άλλους διερχόμενους οδηγούς προσπαθούσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 18χρονο που είχε εκτιναχθεί πολλά μετρά μακριά και αιμορραγούσε, αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες μέσα στην ατυχία του ο νεαρός ήταν τυχερός, αφού στην Στυλίδα δεν υπήρχε ασθενοφόρο και θα χανόταν πολύτιμος χρόνος μέχρι να έρθει από Λαμία. Ευτυχώς εκείνη την ώρα περνούσε ασθενοφόρο από το σημείο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στην Λαμία.

Ο 18χρονος αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο και αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από τους γιατρούς κρίθηκε σκόπιμο να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σοβαρά. Το ευχάριστο είναι ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο 18χρονος είναι ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπητά παιδιά στην Στυλίδα, αφού έχει κερδίσει την συμπάθεια όλων με την ευγένειά του και το χαμόγελό του. Είναι επίσης πολύ καλός ποδοσφαιριστής και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι από τους βασικούς στην ομάδα της Στυλίδας.

Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για αυτόν και φυσικά να του ευχηθούν να γίνει γρήγορα καλά και να οργώνει πάλι τα γήπεδα κερδίζοντας νέα πρωταθλήματα.

lamiareport.gr


Niki Giannoulidou