0
Δημοσιεύτηκε 11 Φεβ 2022, 17:37   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Στυλίδα: Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας για γυναίκες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Δήμος Στυλίδας με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά κακοποιητικών συμπεριφορών, τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας αλλά και σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον γυναικών, αναλαμβάνει πρωτοβουλία και διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας για γυναίκες όλων των ηλικιών.

 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 18:00΄, στο κτίριο του Ο.Σ.Κ. στη Στυλίδα. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε γυναίκες της περιοχής μας που θέλουν να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν πάνω σε θέματα αυτοπροστασίας από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή αυτοάμυνας Μιχάλη Τσιακμάκη ( Krav Maga Hellas Expert Instructor).

 

Είναι βασισμένο στην πρόληψη και διαχείριση κάθε περιστατικού βίας με σκοπό κάθε τέτοιο περιστατικό να τελειώνει πριν καν αρχίσει. Η ύλη και οι τεχνικές που θα παρουσιαστούν στο εν λόγω σεμινάριο, είναι προσαρμοσμένες στο να δώσουν λύσεις σε καταστάσεις άσκησης βίας, με σκοπό να επιτρέπουν σε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας να μπορούν να εφαρμόσουν τεχνικές αυτοάμυνας τη στιγμή που θα χρειαστεί, ώστε να προστατευθούν και με αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε απειλή εις βάρος της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής τους.

 

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 25 Φεβρουάριου στο τηλέφωνο 2238350100 και στο email: dimarchos-stylidas@stylida.gr.

 

Καμία λιγότερη! Καμία μόνη!

 

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Δήμου Στυλίδας

 Χρήστος  Κ. Αλεξίου


Niki Giannoulidou