0
Δημοσιεύτηκε 2 Σεπ 2018, 15:30   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Στυλίδα: Φοβερό τροχαίο – Νεκρός 25χρονος με μηχανάκι

Θανατηφόρα μετωπική το πρωί της Κυριακής στην παλαιά εθνική οδό έξω από τη Στυλίδα.

Το φοβερό τροχαίο έγινε στις 7:05′ το πρωί όταν συγκρούστηκαν μετωπικά ένα μηχανάκι, που οδηγούσε 25χρονος από τη Στυλίδα, με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος Λαμιώτης, που είναι εκπαιδευτικός και ιεροψάλτης, ο οποίος πήγαινε στην εκκλησία στις Ράχες για τη λειτουργία της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 64χρονος με το BMW κινούταν από Λαμία προς Ράχες, ενώ ο νεαρός με το μηχανάκι επέστρεφε από τις Ράχες στη Στυλίδα.

image 17 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

Κάτω από συνθήκες που ερευν’α το Α.Τ. Στυλίδας, τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου.

Ο 64χρονος εκπαιδευτικός – ιεροψάλτης από τη Λαμία, οδηγός της BMW, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ελαφρά τραυματισμένος και εκτός κινδύνου.

image 18 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στη Στυλίδα και όλη την ανατολική Φθιώτιδα, αφου ο 25χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Τα τελευταία δυο χρόνια εργαζόταν σε πρατήριο στις Ράχες και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για την εργατικότητά του, την εξυπηρέτησή του και το χαμόγελό του.

image 19 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

Στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου βρέθηκε από νωρίς και ο Διοικητής του ΑΤ Στυλίδας Απόστολος Κάτσινας, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του φοβερού τροχαίου.

Δείτε φωτογραφίες….

image 20 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

image 21 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

image 22 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

image 23 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

image 24 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

image 25 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

image 26 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

image 27 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

image 28 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

image 29 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

image 30 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

image 31 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

image 32 ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ !

Πηγή lamiareport


Niki Giannoulidou