Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Στυλίδα: Προσοχή – Μην πίνετε νερό από τη βρύση

Είναι σύνηθες το φαινόμενο στην περιοχή της Στυλίδας μετά από έντονη βροχόπτωση το νερό που τρέχει από τις βρύσες μας να είναι καφέ και θολό .

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Στυλίδας, μας συνιστά να σταματήσουμε να πίνουμε νερό από τις βρύσες μας μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος και την πλήρη ανανέωση του νερού του δικτύου.

Επίσης μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε στην υδροδότηση της Παλαικοκερασιάς

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών, δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα στην υδροδότηση της Κοινότητας Παλιοκερασιάς του Δήμου Στυλίδας. Έως την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος, απευθύνουμε έκκληση στους κατοίκους της κοινότητας για περιορισμό, στο μέτρο του δυνατού, της κατανάλωσης πόσιμου νερού για λοιπές χρήσεις, πλην της κατανάλωσης για την κάλυψη βασικών αναγκών.

Επιπλέον, στην πόλη της Στυλίδας το νερό του δικτύου ύδρευσης λόγω των φαινομένων, παρουσίασε απρόβλεπτα αυξημένη θολότητα, η οποία καθιστά αναγκαία την προσωρινή διακοπή της χρήσης του για πόση, μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος και την πλήρη ανανέωση του νερού του δικτύου.

Ήδη τα συνεργεία του δήμου έχουν προχωρήσει σε  όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες προκειμένου να αποκατασταθεί η διαύγεια του νερού και η ομαλή υδροδότηση στο δίκτυο της ΔΚ Στυλίδας.

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.

 

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Στυλίδας

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου η κεντρική προεκλογική ομιλία του Αθαν.Παπαϊωάννου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλώ στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία και την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού ''Πνοή...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων