1
Δημοσιεύτηκε 13 Ιαν 2014, 15:02   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Στυλίδα:Ψέκασε το περιβόλι του και δίπλα τα παιδιά έκαναν μάθημα…

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ &  1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Το ακούσαμε κι αυτό…….

Σήμερα το πρωί αγρότης που έχει το περιβόλι με τα ελαιόδεντρά του ακριβώς δίπλα στο κτίριο του 1ου Νηπιαγωγείου & 1ου Δημοτικού Στυλίδας αποφάσισε να ψεκάσει τα δέντρα του την ώρα που οι μαθητές ήταν στο σχολείο.

Γονείς που πήγαιναν για να παραλάβουν τα παιδιά τους από το Νηπιαγωγείο δεν πίστευαν στα μάτια τους ….έντονη και αποπνιχτική μυρωδιά…του έκαναν έντονη παρατήρηση και μετά από παρέμβαση και της υποδιευθύντριας του Δημοτικού που του είπε ότι θα φέρει την αστυνομία “τα μάζεψε κι έφυγε”.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία αλλά δεν τον πρόλαβε προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις τη στιγμή του γεγονότος.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού & 1ου Νηπιαγωγείου ήδη προετοιμάζουν τις κινήσεις τους ώστε να μην επαναληφθεί το περιστατικό ούτε από το συγκεκριμένο αγρότη αλλά ενδεχομένως κι από όσους έχουν τα περιβόλιά τους γύρω από το σχολείο.

“Πώς είναι δυνατόν να ψεκάζει κάποιος τα δέντρα του την ώρα που τριγύρω βρίσκονται παιδιά?”, “Χάθηκαν οι μέρες να γίνει αυτή η δουλειά? ” , “Αυτή η δουλειά έπρεπε να γίνει το Σαββατοκύριακο ή τουλάχιστον μετά τη λήξη των μαθημάτων” είναι τα λόγια όσων γονιών ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Πάντως είναι απορίας άξιο αυτό που συνέβη…

Υπάρχουν νόμοι αλλά υπάρχει και η κοινή λογική.Πιο απλό δε γίνεται…

stilida.com


 

 


Niki Giannoulidou