0
Δημοσιεύτηκε 16 Ιαν 2015, 09:48   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Στυλίδα τώρα:Σύγκρουση τρένου με ηλικιωμένο

img_1439.jpgΑπίστευτη σκηνή εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια πολλών στις γραμμές του τρένου στη Στυλίδα.

img_1441.jpg

Σήμερα Παρασκευή γίνεται στη Στυλίδα  η λαϊκή η οποία βρίσκεται παραπλεύρως του σταθμού του τρένου.

P1190553

Ένας παππούς προσπάθησε να περάσει πεζός τη διάβαση του τρένου την ώρα που η αμαξοστοιχία ερχόταν από τη Λαμία.Ο οδηγός του τρένου που είχε ήδη ελαττώσει ταχύτητα και πάντα κορνάρει όταν πλησιάζει στο σταθμό της Στυλίδας δεν πίστευε στα μάτια του.

Ο ηλικιωμένος δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα….Προχώρησε κανονικά και  το τρένο που ήδη πήγαινε αργά συγκρούστηκε μαζί του.Πανικός επεκράτησε αφού εκείνη τη στιγμή στη λαϊκή της Στυλίδας υπήρχε πολύς κόσμος.Ο παππούς χτύπησε στο κεφάλι ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας.

Θα πρέπει να πούμε ότι η συγκεκριμένη διάβαση είναι αφύλαχτη και παρόλο που οι οδηγοί του τρένου είναι εξαιρετικά προσεκτικοί ,συχνά απρόσεκτοι διαβάτες αλλά και οδηγοί άλλων οχημάτων περνούν την ώρα που το τρένο φτάνει ή αναχωρεί από το Σταθμό της Στυλίδας χωρίς να κοιτάξουν.

Από το Δήμο Στυλίδας έχει ζητηθεί εδώ και καιρό η τοποθέτηση προστατευτικής μπάρας στο συγκεκριμένο σημείο  από όπου περνούν καθημερινά πολλοί και κυρίως παιδιά αφού από κάτω ακριβώς απλώνεται το Πάρκο του Λαού.

stilida.com


Niki Giannoulidou