0
Δημοσιεύτηκε 29 Οκτ 2012, 19:40   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΛΑΚΟ ΠΑΣΧΑΛΗ

Αγαπητέ φίλε και συντοπίτη Πασχάλη Σταθελάκο,

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδιωτών «Το Χρυσάμπελο (Κούμπαο)» αισθάνεται τη μεγάλη χαρά και την ιδιαίτερη τιμή να σε συγχαρεί για την κατάκτηση των δύο νέων ολυμπιακών μεταλλίων, αργυρού και χάλκινου, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012.
Η άνοδός σου στο βάθρο των νικητών και σ’ αυτούς τους Αγώνες έχει ξεχωριστή σημασία για το Αχλάδι και τους Αχλαδιώτες, καθώς οι καινούριες λαμπρές διακρίσεις σου αποτελούν, για μια ακόμη φορά, αναγνώριση και για τον τόπο που γεννήθηκες και ανατράφηκες.
Σπάνια τόσο μικρές κοινωνίες εκπροσωπούνται τόσο επάξια από ανθρώπους, που στο ήθος τους αποτυπώνεται το ήθος του Ολυμπιονίκη. Και ακόμη σπανιότερα, χωριά σχεδόν ανύπαρκτα στο χάρτη αξιώνονται να δώσουν στην οικουμένη νέους που είναι φορείς υψηλών ιδεωδών παγκόσμιου κύρους, όπως η άμιλλα και το «εὖ ἀγωνίζεσθαι».
Και αφού το Αχλάδι Φθιώτιδας γνώρισε στο πρόσωπό σου αυτή τη μοναδική τύχη, το ελάχιστο που οφείλουμε σε σένα, οι συλλογικοί φορείς τούτης της μικρής ελληνικής γωνιάς, είναι να σε ευχαριστήσουμε θερμά και να σε συγχαρούμε σεμνά για την ξεχωριστή προσφορά σου στο διεθνή αθλητισμό και τον πανανθρώπινο πολιτισμό.
Τέλος, μαζί με τα συγχαρητήρια δέξου και την ευχή μας οι εξαιρετικές αγωνιστικές αρετές σου, η αστείρευτη ηθική και σωματική δύναμη, η ψυχολογική και η προπονητική υποστήριξη του επίσης διακεκριμένου αδελφού σου Κώστα, καθώς και οι συνεχώς βελτιούμενες επιδόσεις σου να σε οδηγήσουν σύντομα στην κατάκτηση κι άλλων τέτοιων σπουδαίων αθλητικών επιδόσεων.

Με τιμή ο Πρόεδρος και το ΔΣ

του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδιωτών

«Το Χρυσάμπελο (Κούμπαο)»


Niki Giannoulidou