Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Συμμετοχή του Δήμου Στυλίδας στο Συνέδριο «Choose Greece in 2022»

Για δεύτερη χρονιά διοργανώθηκε φέτος το Τουριστικό Συνέδριο «Choose Greece» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με πολλά ενδιαφέροντα πάνελ, και εξέχοντες ομιλητές. Βήμα στο Συνέδριο δόθηκε πέραν των Κυβερνητικών στελεχών σε πέντε  Περιφέρειες και σε πέντε Δήμους της Ελλάδας.

Μεταξύ των συνέδρων από την πλευρά των Δήμων στις εργασίες του συνεδρίου μετείχαν ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ & Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, οι Δήμαρχοι Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, Ιωαννιτών κ. Μωυσής Ελισάφ, Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, και Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου που μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την βιώσιμη ανάπτυξη στους δήμους τους.

Η Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε για την αειφόρο ανάπτυξη μέσω της ανάπτυξης των απαραίτητων υποδομών ώστε να ανοίξει ο δρόμος στον οποίο οι περιβαλλοντικοί, κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες εξισορροπούνται στην επιδίωξη μιας βελτιωμένης ποιότητας ζωής. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μια ευημερούσα κοινωνία βασίζεται σε ένα υγιές περιβάλλον, ένα περιβάλλον που να μπορεί να εξασφαλίζει πόρους μέσα από την ανάπτυξη. Οι τέσσερις διαστάσεις της αειφορίας που είναι κοινωνία, περιβάλλον, πολιτισμός και οικονομία, είναι αλληλένδετες μεταξύ τους και μέσα σε αυτό το πλαίσιο στόχος κάθε δημοτικής αρχής είναι η παροχή αξιοπρεπούς διαβίωσης στους δημότες».

                          Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Στυλίδας

Δείτε την ομιλία της Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου 

                                                                                

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων