0
Δημοσιεύτηκε 14 Οκτ 2012, 10:11   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!

Ήταν μια βραδιά για την πόλη μας  γεμάτη τραγούδια !!!

Στο κτίριο του Ο.Σ.Κ. ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας με απόλυτη επιτυχία.
Από νωρίς η αίθουσα του κτιρίου που είχε παραχωρήσει ο Δήμος Στυλίδας στην οργανωτική επιτροπή για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ ήταν γεμάτη από κόσμο.

Παρόντες επίσης ο Δήμαρχος της πόλης μας Απόστολος Γκλέτσος,ο Αντιδήμαρχος κος Ι. Χρονόπουλος η Υπεύθυνη Πολιτισμού Ανατολικής Φθιώτιδας Γεωργία Κοντού.

Διψασμένοι οι συμπολίτες μας για τέτοιες εκδηλώσεις επιβράβευσαν τους καλλιτέχνες και  όσους τόλμησαν μια τέτοια προσπάθεια στην πόλη μας με την παρουσία τους και φυσικά με το ζεστό  χειροκρότημά τους.Οι διαγωνιζόμενοι ήταν όλοι τους εξαιρετικοί και όπως μας είπαν κάποια μέλη της επιτροπής το επίπεδο όλων  υψηλό.

Το δύσκολο έργο της επιλογής του τραγουδιού, του οποίου ο δημιουργός θα βραβευτεί  με την παραγωγή και διανομή του προσωπικού του δίσκου από τη «Free Voice Records», είχαν αναλάβει η Ερωφίλη και ο Γιώργος Πενταράκος από το μουσικό σχήμα «Τρίφωνο», ο Στυλιδιώτης στιχουργός Πάνος Φαλάρας, ο Αργύρης Βλάχος, μουσικός και καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο Γιώργος Γκλάβας, καθηγητής μουσικής, συνθέτης και ενορχηστρωτής, ο Γιώργος Παπαδογεωργής, σκηνοθέτης, ο Antoine Parinis, τραγουδοποιός, μέλος και συνεργάτης της «Free Voice Records» και ο Πύρρος Πουλίτσας, τραγουδιστής και καθηγητής Μουσικής.

Για την ιστορία, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Α’  Βραβείο, ΝΕΦΕΛΗ & ΒΑΛΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ “I won’t suffer anymore”,
Β’  Βραβείο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΔΗΣ με το τραγούδι “Του Κόσμου Οι  Φωτιές”,
Γ’  Βραβείο ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΝEΦΕΛΗ  με το τραγούδι “Μυστικό”.

 


The YouTube ID of 7L9h62Fdl7s is invalid.


Admin1