0
Δημοσιεύτηκε 29 Οκτ 2012, 05:00   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Τη Δευτέρα 29/10 συνεδριάζει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας-Διαβάστε τα θέματα προς συζήτηση

                                                                                   


Λαμία: 25/10/2012

ΑΑΔ: 08810-2012

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:00 με θέματα:

1)  3η τροποποίηση Π/Υ έτους 2012. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

2) Συζήτηση και  λήψη απόφασης επί αιτήματος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας για έκτακτη οικονομική ενίσχυση έτους 2012. (εισηγητής κ. Σαμαράς)

3)  Α) Ενημέρωση του ΔΣ για την παραίτηση του κ. Τσατσάνη από την θέση του Νομικού συμβούλου του Επιμελητηρίου μας και την μη αποδοχή αυτής από την ΔΕ του Επιμελητηρίου μας. (εξ’ αναβολής από το προηγούμενο) Β)Ενημέρωση του ΔΣ για την προμήθεια ανεξάρτητων υπηρεσιών του Νομικού συμβούλου κ. Μ. Γέμελου. (εισηγητής κ. Ψειρόπουλος)

4)  Ενημέρωση του ΔΣ για τα όσα συζητήθηκαν στα πλαίσια την Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε. Ε. στην Θεσσαλονίκη. (εξ’ αναβολής από το προηγούμενο – εισηγητής  κ. Διαμαντάρας)

5)  Ενημέρωση του σώματος του ΔΣ για τα πεπραγμένα της Διοικητικής επιτροπής και λήψη αποφάσεων επί αυτών. (εισηγητής κ. Πασλής)

6)  Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Niki Giannoulidou