Δημοσιεύτηκε 18 Δεκ 2019, 21:02   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Τι προσάπτει στη Δήμαρχο Στυλίδας Β.Στεργίου ο Πρόεδρος της Αγ.Μαρίνας Γ.Παπαδόπουλος

doc_20130819_1155892_epistolh
Ο Πρόεδρος της Αγ.Μαρίνας Στυλίδας Γιώργος Παπαδόπουλος  έστειλε στο stilida.com το παρακάτω κείμενο/ενημέρωση προς τους Δημότες Στυλίδας με το οποίο βάλλει εναντίον της Δημάρχου Βιργινίας Στεργίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Στυλίδας
“Η δήμαρχος Στυλίδας ταυτόχρονα με την ματαίωση της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στη κοινότητα μας για τη πραγματοποίηση της οποίας υπήρξε και απόφαση κοινοτικού συμβουλίου και έγγραφο στον δήμο για να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες όπως η ενημέρωση του λιμενικού σώματος , με κατέστησε κατηγορούμενο επειδή τοποθέτησα παγκάκια στην παραλία προς όφελος κατοίκων και επισκεπτών . 
    Θέλω να την ενημερώσω ότι από την τεχνική υπηρεσία του δήμου προ διετίας τοποθετήθηκαν επίσης δύο παγκάκια χωρίς κοινοτικό συμβούλιο και φυσικά επίσης παράνομα διότι τα παραλιακά πεζοδρόμιο αν και υφίστανται δεκαετίες ουδέποτε νομιμοποιήθηκαν , αλλά ουδείς σκέφτηκε να το καταγγείλει ως γεγονός , από τη στιγμή που μόνο προς όφελος όλων ήταν. 
  Προ ετών επίσης παγκάκια έχουν τοποθετηθεί πάμπολλες φορές επί του πεζοδρομίου της παραλιακής οδού καθώς και δημοτικός φωτισμός παρανόμως ο οποίος υφίσταται ακόμη .
    Επίσης την ενημερώνω ότι όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι όχι μόνο στην κοινότητα μας αλλά σε όλη την Ελλάδα προς όφελος των πολιτών έχουν κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους με μόνο γνώμονα το  συμφέρον των πολιτών . 
  Η ανωτέρω λοιπόν δήμαρχος  ανακαίνισε το δημαρχείο πριν ακόμη ορκιστεί , τοποθέτησε ζαρντινιέρες στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως χωρίς απόφαση κοινοτικού συμβουλίου και πολλά άλλα , κάνεις όμως δεν μπήκε στην διαδικασία με κουκούλα ή χωρίς να την καταδώσει .
    Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σας καθώς και στην κρίση των δικαστηρίων που ουσιαστικά με τις καταγγελίες της με παρέπεμψε.(προανάκριση ήδη διενεργείται από το λιμεναρχείο Στυλίδας)”
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ


Niki Giannoulidou