Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Τι προσάπτει στη Δήμαρχο Στυλίδας Β.Στεργίου ο Πρόεδρος της Αγ.Μαρίνας Γ.Παπαδόπουλος

doc_20130819_1155892_epistolh
Ο Πρόεδρος της Αγ.Μαρίνας Στυλίδας Γιώργος Παπαδόπουλος  έστειλε στο stilida.com το παρακάτω κείμενο/ενημέρωση προς τους Δημότες Στυλίδας με το οποίο βάλλει εναντίον της Δημάρχου Βιργινίας Στεργίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Στυλίδας
“Η δήμαρχος Στυλίδας ταυτόχρονα με την ματαίωση της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στη κοινότητα μας για τη πραγματοποίηση της οποίας υπήρξε και απόφαση κοινοτικού συμβουλίου και έγγραφο στον δήμο για να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες όπως η ενημέρωση του λιμενικού σώματος , με κατέστησε κατηγορούμενο επειδή τοποθέτησα παγκάκια στην παραλία προς όφελος κατοίκων και επισκεπτών . 
    Θέλω να την ενημερώσω ότι από την τεχνική υπηρεσία του δήμου προ διετίας τοποθετήθηκαν επίσης δύο παγκάκια χωρίς κοινοτικό συμβούλιο και φυσικά επίσης παράνομα διότι τα παραλιακά πεζοδρόμιο αν και υφίστανται δεκαετίες ουδέποτε νομιμοποιήθηκαν , αλλά ουδείς σκέφτηκε να το καταγγείλει ως γεγονός , από τη στιγμή που μόνο προς όφελος όλων ήταν. 
  Προ ετών επίσης παγκάκια έχουν τοποθετηθεί πάμπολλες φορές επί του πεζοδρομίου της παραλιακής οδού καθώς και δημοτικός φωτισμός παρανόμως ο οποίος υφίσταται ακόμη .
    Επίσης την ενημερώνω ότι όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι όχι μόνο στην κοινότητα μας αλλά σε όλη την Ελλάδα προς όφελος των πολιτών έχουν κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους με μόνο γνώμονα το  συμφέρον των πολιτών . 
  Η ανωτέρω λοιπόν δήμαρχος  ανακαίνισε το δημαρχείο πριν ακόμη ορκιστεί , τοποθέτησε ζαρντινιέρες στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως χωρίς απόφαση κοινοτικού συμβουλίου και πολλά άλλα , κάνεις όμως δεν μπήκε στην διαδικασία με κουκούλα ή χωρίς να την καταδώσει .
    Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σας καθώς και στην κρίση των δικαστηρίων που ουσιαστικά με τις καταγγελίες της με παρέπεμψε.(προανάκριση ήδη διενεργείται από το λιμεναρχείο Στυλίδας)”
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΈΧΕΙ ΔΊΚΙΟ. Η ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΎΓΕΙ.Δεν την ενδιαφέρει το χωριό μας.παιρνει αποφάσεις παρασυρόμενη από ψηφοφόρους της που θέλουν την αγία μαρινα έρημη και που έχουν προσωπικές διαφορές με τον πρόεδρο

 2. Ο πρόεδρος στην αρχή δεν προωθούσε τη δήμαρχο και τη γυρνούσε από σπίτι σε σπίτι για να τη μάθουν; Κάνω λάθος. Ας τη φάνε στη μάπα για 4 χρόνια να να μάθουν να είναι πιο προσεκτικοί.

 3. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ….ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ …ΕΚΤΙΜΗΣΗ…ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ….ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ….ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!……ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ……

 4. Φιλότιμου δεν ειναι τυχαίο τιποτα Φωνάζω τόσο καιρό Γκλέτσος και πάλι Γκλέτσος…
  Έρχονται βόμβες και απο αλλα χωριά….

 5. Πρεπει να κανετε μια γενική συνέλευση να φωνάξετε τα κανάλια και κόσμο και την δήμαρχο και να τα εξηγήσει εκει.
  Το μέγα λαθος της ηταν με την γιορτή που δεν έγινε..
  Θα το βρει απο τον Παπαδόπουλο…

 6. Απορώ πως πρόλαβες σε 5 γραμμές να πεις τόσα ψέματα ?
  1) όταν αναφέρεσαι σε πρόεδρο να διευκρινίζεις για ποιον πρόεδρο μιλάς,. Μην ντρέπεσαι . Προφανώς εννοείς τον πρόεδρο του συμβουλίου της κοινότητας .
  2) ο “πρόεδρος” λοιπόν σε καμία περίπτωση δεν έχει δίκιο και έχει αποδειχθεί τόσο από τα έγγραφα της τεχνικής υπηρεσίας, όσον και από τα πρακτικά .
  Μάρτυς και η γυναίκα σου , ανέλαβε την ευθύνη και τώρα, ήλθε η ώρα να δώσει εξηγήσεις στην προανάκριση ..
  Μακάρι να δικαιωθεί . Που έχει λοιπόν δίκιο ?
  3) Ψέμα, επίσης ότι δεν την ενδιαφέρει την δήμαρχο το χωριό .. έχει στενούς μακροχρόνιους δεσμούς με αυτό από τότε που ήσουν αγέννητος και διατηρεί στενές φιλίες με φίλους της , ένας εκ των οποίων είναι και εγω, που άλλωστε τις γνωρίζετε και τις διαδίδεται σαν κάτι το μεμπτό . Που ενοχλεί αυτό ? Δεν είναι κάτι καλό για το χωριό ?
  4)Δεν έχει ανάγκη η δήμαρχος να συμβουλευτεί κανέναν από το χωριό παρά μόνο τα θεσμικά της όργανα για να πάρει οποιαδήποτε απόφαση … Την επόμενη φορά θα της συστήσουμε να ρωτήσει εσένα ή τον Κο Παπαδόπουλο …
  5 ) μην μπερδεύεται τις κομματικές , παραταξιακές ή άλλες συλλογικές διαφορές που πάντα υπάρχουν και είναι σεβαστές στα πλαίσια του δημοκρατικου μας πολιτεύματος, με τις προσωπικές που ο κος Παπαδόπουλος με την εμπάθεια του έχει προσωποποιήσει κατά φασιστικό τρόπο …
  Δεν είχα εγώ ποτέ διαφορές με τον Κο Παπαδόπουλο , γιατί ξαφνικά να αποκτήσω με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου στο χωριό ?
  Γιατί να με καταγγείλει από την Μυτιλήνη που βρισκόταν ότι εκτελώ παράνομες πολεοδομικές εργασίες ενώ το περιπολικό με τους συναδέλφους του που ήλθαν αμέσως για αυτοψία δεν διαπιστώσανε τίποτα και βρήκαν το σπίτι κλειστό? Αυτό εσύ το ονομάζεις προσωπικό πρόβλημα ? ή μήπως η μήνυση που μέσα από τον συμβούλιο κατέθεσε εις βάρος μου ( θα κριθεί και αυτή ) και ζήτησε μάλιστα την αυτόφωρη διαδικασία δείχνει μήπως ότι μαλώσαμε για καμιά αυλακιά χωράφι και έχουμε προσωπικές διαφορές ?
  Σταματήστε συνειδητά η ασυνείδητα να σηκώνεται τα χέρια σας και να βγάζετε τα μάτια σας …έχετε δώσει το χωριό μας βορά σε όλη την Ανατολική Φθιώτιδα, και όχι μόνο , να συζητιέται αρνητικά και να ανακαλύπτεται ενόχους , να μοιράζεται ευθύνες αλλά πάντα στους άλλους , εσείς πάντα κάνετε το καλό , εσείς μόνο νοιάζεστε για, αυτό .
  Το έχετε οδηγήσει σε μαρασμό και υπανάπτυξη και ερήμωση και αυτά λες και συνέβησαν ξαφνικά τους 3 τελευταίους μήνες . Λες και 5 χρόνια δεν είχατε πάλι πρόεδρο τον Κο Παπαδόπουλο ? Λες και τώρα σε τρεις μήνες κατάφερε η κα Στεργίου να το κάνει έτσι και σε 9 χρόνια ο κος Γκλέτσος το είχε κάνει μικρό Παρίσι , όπως ήταν και το λέγανε κάποτε …

 7. Η δυσφήμιση του προέδρου από εσάς ειναι η καλύτερη διαφήμιση!!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!Αν κρίνω από την φωτογραφία σας φαίνεστε ηλικιωμένος μπορεί να ήσασταν παππούς του. Έλεος μέρες που είναι.

 8. Συμφωνώ μαζί σου , δεν περίμενα τέτοιου είδους συμπεριφορές . Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος επιλογή , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπερασπιστώ το χωριό μου και εμένα από ανθρώπους λιγους…

 9. Κ.Παπαδοπουλος-Σπερχιαδα…Κ.Κουτρουμπας-Πατρα…Κ.Καραγεωργος-Γουρα….Για να μην αναφέρω και την καταγωγή των υπολοίπων υποψηφίων που πλαισίωναν τα ψηφοδελτια.Αφηστε την Αγία Μαρίνα ήσυχη,αρκετά μαζί σας γιατί θα μας βρείτε μπροστά σας. Δεν σας καλέσαμε μόνοι σας ήρθατε. Αφου σας ενοχλεί ο περίγελος σεβαστείτε την ιστορία του χωριού και τους κατοίκους του. ΑΡΚΕΤΑ. Σοβαρευτειτε και καντε επιτέλους αυτό που σας ψηφίσαμε να κάνετε.Τελος στις μηνύσεις και στα ρουφιανιλικια. Ξαναπαρτε το απ’ την αρχή.

 10. Καλό είναι να γράφουμε το ονομα μας και να μην κρυβόμαστε και πεταμε αρλούμπες περι καταγωγής . Γηγενής μπορεί να ειναι και καποιος καταγομενος από την Αμφικλεια , από την Μ.Ασια , από την Καρδιτσα και από πολλά ακόμα μέρη από τα οποία ηρθε η οικογένεια του. Το χωριό μας δεν ανάγεται στην αρχαία Ελλάδα.

 11. Σωστά ,θα γραφουμε μόνο αρλουμπες για την ηλικία του καθενός .Από ολα τα άλλα δεν είδαμε να σχολιάσεις τίποτα.. .Όσο για το “Γηγενής “,δεν είναι ένας είμαστε πολλοί κ θα μας μάθετε σύντομα . Χρόνια πολλά,υπομονη και ο Θεός μαζί μας.

 12. Διευκρινήσεις :
  α) Ο σχολιασμός μου αποτελεί απάντηση στο σχόλιο του Γιώργου Κουτρούμπα.

  β) Δεν έχω καταγωγή από την Γούρα, δεν με εκπλήσσει η αναφορά σας, είναι ανάλογη του ήθους σας , αλλά είμαι εγγεγραμμένος στα μητρώα αρρένων Αγίας Μαρίνας με αύξοντα αριθμό 1 το έτος 1953 .
  Καλές Γιορτές !!!

 13. Πρόσεξε μην καείς στο ζέσταμα. Ότι σε έχουν γραμμένο όλοι το ξεχασες μάλλον. Από άνθρωπο που κρύβεται τι περιμένεις , εδώ ντρέπεται για τον εαυτό του και όχι μόνο. Φύσα ρούφα τραβατονε.

 14. Πατάτες τραβατονε τι λεξιλόγιο είναι αυτό για έναν πρόεδρο κοινοτικού συμβουλίου … ΝΤΡΟΠΉ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΌ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Στυλίδα: Οι εθελοντές διασώστες δώρισαν ένα αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας η Διασωστική Ομάδας Εθελοντών Στυλίδας. Μπράβο τους!
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -