Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Το “ευχαριστώ” του Γιάννη Πρεμέτη

ΓΡΑΦΩ

Φίλες & φίλοι,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά ,που με τιμήσατε με την ψήφο σας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου,  και με επανεκλέξατε  για τρίτη θητεία δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Στυλίδας.

Η αξιολόγηση των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαίου, είχαν θετική αποτίμηση για την προσπάθεια & την  συνεισφορά μου, σε διοικητικές θέσεις του Δήμου Στυλίδας.

Μιας  προσπάθειας, στην οποία βρέθηκαν δίπλα μου, αξιόλογοι συνεργάτες, φίλοι-εθελοντές με όραμα και σκοπό για την αλλαγή της καθημερινότητάς μας.

Αποτελεί τιμή για εμένα, αλλά και για την γενιά μου, η εκπροσώπηση των νέων ανθρώπων από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως έπραξα και τα προηγούμενα χρόνια.

Η επανεκλογή μου, επιβραβεύει την εθελοντική προσφορά μου στην επίλυση των καίριων ζητημάτων-προβλημάτων του τόπου μας, αλλά συνάμα με δεσμεύει στο να συνεχίσω προκειμένου να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην αναβάθμιση & ανάπτυξη των τοπικών δομών.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να αλλάξει & να ξεφύγει από το υφιστάμενο αυτοδιοικητικό μοντέλο.  Ο Δήμος χρειάζεται να είναι παρών.

Να συνεπικουρεί, να αναβαθμίζει, να καινοτομεί, να γνωρίζει, να στηρίζει, να μάχεται σε καθημερινή βάση. Και χωρίς την συνδρομή των δημοτών του, δεν θα μπορέσει να ορθοποδήσει.

Η ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών, βρίσκει τον Δήμο Στυλίδας, σε μία νέα αφετηρία ευθύνης απέναντι στους πολίτες, σκληρής προσφοράς & διαρκής εγρήγορσης, καθώς τα προβλήματα της καθημερινότητας αναμένουν επαρκείς λύσεις.

Η συλλογική πορεία & οι δημιουργικές συνεργασίες, προχωρούν τον τόπο μπροστά.

Η αυτοδιοίκηση “νοσεί” & η συνέργεια Δήμου & δημοτών, θα πρέπει να της δώσει την φροντίδα για να ανασηκωθεί. Τα χωριά , η πόλη, μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

Γι’ αυτούς τους λόγους, επιβάλλεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας & να προσφέρουμε για τον τόπο μας, για την νεολαία που ελπίζει.

Με εκτίμηση

Πρεμέτης Ιωάννης

αριστίδην Αντιδήμαρχος Δήμου Στυλίδας – Δημοτικής Ενότητας Πελασγίας

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -