Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Το νέο Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας

Με απόφαση του Δημάρχου Στυλίδας Ιωάννη Αποστόλου (Αρ. Απόφ: 22) συγκροτήθηκε  το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Στυλίδας ως ακολούθως:

α. Αποστόλου Ιωάννης (Δήμαρχος), ορίζεται ως Πρόεδρος με αναπληρωτή σε περίπτωση νόμιμου κωλύματος, τον Αντιδήμαρχο Φούντα Κωνσταντίνο

β. Καραγκούνης Δημήτριος (Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας), με αναπληρωτή σε περίπτωση νόμιμου κωλύματος, τον Αντιδήμαρχο Φούντα Κωνσταντίνο

γ. Στίγκα Κωνσταντίνα(Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας) με αναπληρωτή τον Καυκά Σταύρο (Υπάλληλο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας)

ε. Μούτσελος Λουκάς (Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Φθιώτιδας Πύραρχος)

στ. Φλώρος Σπυρίδων (Προϊστάμενος Πυροσβεστικού Κλιμακίου Στυλίδας Πυρονόμος)

ζ. Ματαλλιωτάκη Θωμαή (Γραμματέας του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας)

η. Γεωργίου Κωνσταντίνος(Σημαιοφόρος Λιμεναρχείου Στυλίδας- Προϊστάμενος, με αντικαταστάτες τον Καραμήτσο Αθανάσιο(Ανθυπασπιστής Λ/Χ) και Γκουρογιάννη Στέλλα(Επικελευστής Λ/Χ)

θ. Γκολφομήτσου Μαρία (Επιμ. Β΄ Γενικής Ιατρικής Κέντρου Υγείας Στυλίδας)

ι. Κατσιούλας Κωνσταντίνος(Υπεύθυνος Γρ. Κίνησης Παραρτήματος Λαμίας) με αναπληρωτή του τον Τσιμπάνο Κωνσταντίνο (Αναπληρωτής Υπ. Γρ. Κίνησης Παραρτήματος

Λαμίας) και  Γκόλφης Παναγιώτης (Προϊστάμενος του Δασονομείου Στυλίδας)

λ. Καρανάσιος Φώτιος(Αντισυνταγματάρχης-ΥΠ Δ/ντής 3ου Επιτελικού Γραφείου ΚΕΥΠ/ΚΕΝ)

Γραμματέας του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. ορίζεται ο υπάλληλος του Τμήματος Πολιτικής  Προστασίας  του Δήμου Στυλίδας, Καυκάς Σταύρος.

 

 Το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. έχει τις κάτωθι αρμοδιότητες:

α. Κατευθύνει, σε τοπικό επίπεδο, το έργο της πολιτικής προστασίας για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης όλου του κύκλου διαχείρισης καταστροφών.

β.Σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί δράσεις ενημέρωσης και ειδοποίησης πολιτών.

γ. Συνάπτει με άλλα τοπικά όργανα μνημόνια συνεργασίας για αμοιβαία συνδρομή, σε ανθρώπινο δυναμικό, υλικά και μέσα πολιτικής προστασίας.

Με απόφαση του Δημάρχου δύναται να καλούνται στις συνεδριάσεις του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π., στελέχη όλων των κυβερνητικών, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, εταιρειών κοινής ωφέλειας, παραχώρησης έργων υποδομής, εποπτευόμενων φορέων του Δημοσίου, ή στελέχη λοιπών φορέων της χωρικής του αρμοδιότητας.

 Λοιπά οργανωτικά, λειτουργικά και τεχνικά θέματα του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π., καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια ρυθμίζονται με απόφαση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μετά από εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.

- Διαφήμιση -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η σύνθεση ειναι παράνομη υπάρχει το ίδιο άτομο σε δύο θέσεις που απαγορεύεται από το νόμο.

  2. Ανώνυμε Στυλιδιωτη θα ήθελα πολύ να μου παραθέσεις το νόμο που αναφέρεις περί ασυμβίβαστου θέσης …και επειδή είναι προφανής η πρόθεση σου για παραπληροφόρηση σου αναφέρω ότι στη σύσταση του ΤΕΣΟΠΠ ,προβλέπεται η γραμματειακή υποστήριξη του οργάνου από υπάλληλο του Δήμου ανεξαρτήτως ιδιότητας και είναι αμισθη καθότι γίνεται εντός υπηρεσιακού ωραρίου !!!

  3. Κύριε Καυκά.ο κύριος Φούντας είναι αναπληρωτής του κυρίου Αποστόλου και του κυρίου Καραγκούνη . Ο ορισμός του ίδιου προσώπου με περισσότερες από μια ιδιότητες δεν επιτρέπεται. δείτε την αριθ. 3056/1997 του Συμβουλίου της Επικράτειας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων