Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Το Τοπικό Συμβούλιο του Αυλακίου ζητάει απαντήσεις από το Δήμο Στυλίδας

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

imagesΣτο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Στυλίδας, υπερψηφίστηκε η παραχώρηση 2 (δύο) παροχών ύδρευσης σε Δημότη, που αφορούν την Κοινότητα Αυλακίου.

Ένα θέμα το οποίο και πριν 2 (δύο) μήνες ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και αναβλήθηκε με την δικαιολογία να πάρει πρώτα απόφαση το Συμβούλιο Κοινότητας Αυλακίου.

Μια κίνηση που έδειξε την πρόθεση του Δημοτικού Συμβουλίου να ακούσει την απόφαση του Συμβουλίου  Κοινότητας.

Ωστόσο, σήμερα με έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε το θέμα αυτό, δεν κινήθηκε προς την κατεύθυνση αυτή.

Τα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν είναι πολλά και αναπάντητα.

  • Γιατί η εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο δεν λαμβάνει υπ’ όψιν της την απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Αυλακίου;
  • Μέσω ποιάς αίτησης του Δημότη προκύπτει η ζήτηση από μέρους του δύο παροχών και μάλιστα η μία όχι οικιακή?
  • Η κρισιμότητα του θέματος, ήταν τέτοια ώστε να συζητηθεί δια της περιφοράς μέθοδο, χωρίς να ακουστούν δημόσια τα επιχειρήματα του Συμβουλίου της Κοινότητας Αυλακίου;
  • Πόσο αξιόπιστοι είμαστε απέναντι στους δημότες μας, όταν από την μια προσπαθούμε μέσω επιστολών & πιθανών προστίμων να αντικατασταθούν τα ρολόγια & τα χρόνια προβλήματα ύδρευσης του Δήμου μας & από την άλλη να δίνουμε με ελαφρά την καρδία, δωρεάν παροχές ύδρευσης οικιακές & επαγγελματικές;

Ως μέλη του Τοπικού Συμβουλίου ζητούμε απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα. Επιδιώκουμε την πλήρη ενημέρωση των Δημοτών μας και προσπαθούμε για την τήρηση της αξιοπιστίας και ίσης μεταχείρισης όλων ανεξαιρέτως.

Είμαστε εδώ να υλοποιήσουμε τον ρόλο των τοπικών Συμβουλίων, να δυναμώσουμε την φωνή των Δημοτών , να αναδείξουμε τα καθημερινά προβλήματα του Αυλακιού και να γίνουμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Δήμου προς την σωστή κατεύθυνση.

Δυστυχώς όμως αποφάσεις σας την χθεσινή δεν βοηθούν προς την κατεύθυνση αυτή και αφενός μεν δημιουργούν πολλά ερωτηματικά, αφετέρου υποβαθμίζουν την γνώμη των Τοπικών Συμβουλίων και κατ’ επέκταση τoν ίδιο τους τον ρόλο.

 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΛΑΚΙΟΥ

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Στις 6 Ιουλίου το 4ο Stylida City Race-Δηλώσεις συμμετοχής

Το 4Ο Stylida City Race, με την τιμητική παρουσία της Ολυμπιονίκη  Νίκης Μπακογιάννη, ξεκινά  το Σάββατο 6 Ιουλίου, στις 18:00 στο κέντρο της πόλης της Στυλίδας. Δηλώνουμε...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -