0
Δημοσιεύτηκε 18 Ιούλ 2012, 20:43   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

ΤΡΙΦΩΝΟ-ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ!

Ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα το “Τρίφωνο“ , 

μέλος του οποίου είναι και η “δική” μας Ερωφίλη 

πραγματοποίησε τα γυρίσματα του νέου τους βίντεο κλιπ, από την νέα τους επιτυχία 

Της χαράς το μαγαζί”, στην παραλία της Κώμης στη Χίο.

Με σουρεαλιστική διάθεση, πραγματοποιήθηκε η προσπάθεια μέσα από τα γυρίσματα του νέου video clip για το “Τρίφωνο”, να παντρευτούν φανταστικές ρομαντικές ανθρώπινες στιγμές, με εκείνες της καθημερινότητάς μας και της αλήθειάς μας.

Μία πλειάδα νέων, λαμβάνουν το μήνυμα αισιοδοξίας του νέου τραγουδιού “Της χαράς μαγαζί” και στήνουν ένα αυτοσχέδιο πανηγύρι στην παραλία, παρασύροντας στη διασκέδασή τους και το ίδιο το συγκρότημα.

Κάποιος ψαρεύει την αγάπη του, μέσα από ένα χάρτινο καράβι πάνω στην άμμο, ένας κλόουν φλερτάρει με τρικ τη σύντροφό του, άλλοι φορούν κλασσικά κοστούμια και φωτογραφίζονται σε μία άδεια κορνίζα, ενώ παραδίπλα, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι καθισμένο στον καναπέ του απολαμβάνει με ζεστό χαμόγελο όλη αυτή τη χαρά..

Το video clip γυρίστηκε στην παραλία της Κώμης στη Χίο, όπου βρέθηκε το Τρίφωνο για μία εμφάνιση. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Ζαφείρη, η παραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θέατρου Βορείου Αιγαίου. Πήραν μέρος οι μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου του ΔηΠεΘε.


 

 

 

 

 

 


Niki Giannoulidou