0
Δημοσιεύτηκε 25 Ιούν 2016, 11:44   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Χειροπέδες σε 36χρονο που είχε ρημάξει αυτοκίνητα στην Παραλία Ραχών

 

report01Συνελήφθη χθες (24-06-2016) το απόγευμα στην περιοχή του Αχινού Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήμα Στυλίδας, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, καθώς και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο κατάλληλης αξιολόγησης – αξιοποίησης στοιχείων, σχετικά με τη διάπραξη σωρείας κλοπών – διαρρήξεων από σταθμευμένα οχήματα, στην Παραλία Ραχών Φθιώτιδας, εντόπισαν τον 36χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν διάφορα έγγραφα, τα περισσότερα εκ των οποίων, όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρέσει πρόσφατα (23 προς 24-06-2016), από σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που είχε παραβιάσει στη Στυλίδα.

 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 36χρονος, το χρονικό διάστημα από 03 έως 20-06-2016, ενέχεται στη διάπραξη τουλάχιστον έξι (6) κλοπών – διαρρήξεων και φθορών από Ι.Χ.Ε. & Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία διερρήγνυε είτε παραβιάζοντας τον ομφαλό της κλειδαριάς με αιχμηρό αντικείμενο (κατσαβίδι), είτε προβαίνοντας στη θραύση κάποιου εκ των υαλοπινάκων του οχήματος.

 

Η λεία που είχε αποκομίσει από τα διάφορα αντικείμενα, προσωπικά έγγραφα και χρηματικά ποσά που αφαιρούσε, υπερβαίνει τις (2.400) ευρώ, ενώ η ζημιά που είχε προκαλέσει στα οχήματα, ανέρχεται περίπου στα (700) ευρώ.

 

Η έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, προκειμένου να διερευνηθεί όλο το εύρος της εγκληματικής του δραστηριότητας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

 


Niki Giannoulidou