Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Απ.Γκλέτσος: « 2018 και άλλες παραπλανητικές δηλώσεις του κ.Μπακογιάννη» (Δελτίο Τύπου)

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στυλίδα 16 Μαρτίου 2017

ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

« 2018 και άλλες παραπλανητικές δηλώσεις του κ.Μπακογιάννη»

 

Στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που είναι τελευταία σε απορροφητικότητα ΕΣΠΑ, που παίρνει τα λιγότερα χρήματα λόγω στόχου «2», τον οποίο ακόμα αλλάζει ο κ.Μπακογιάννης, στη Περιφέρεια Στερεάς που τα χρήματα του ΠΕΠ ακόμα δεν έχουν γίνει έργα σε αντίθεση με τις άλλες Περιφέρειες που έχουν εκταμιεύσει μεγάλο ποσοστό του κουμπαρά τους από τα κρατικά χρήματα, έρχεται τώρα να μας πει ότι θα φέρει φυσικό αέριο σε σχολεία και δημόσια κτίρια. Καταρχήν, μιλάμε για έργο αποκλειστικά του Υπουργείου. Το θέμα συζητήθηκε με τον αρμόδιο Υπουργό κ.Σταθάκη στο ξενοδοχείο Σαμαράς στη Λαμία, πριν από λίγες ημέρες σε στρογγυλό τραπέζι με τους βουλευτές, τους δημάρχους, τον Αντιπεριφερειάρχη και τον κ.Μπακογιάννη. Τέθηκαν τα χρονοδιαγράμματα και οι παράμετροι που αφορούν στην ασφάλεια διότι πρόκειται για υπάρχουσες δομές δεκαπενταετίας, οι οποίες πρέπει να αλλάξουν, αφού ελεγχθούν εξονυχιστικά. Κατόπιν τούτου, πρέπει να θωρακιστεί θεσμικά και με νόμο, η τιμή, για να μην πάθουμε ότι συνέβη με τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα και ο νοών, νοείτω. Τι θέλω να πω, ξεκάθαρα….Έστω λοιπόν, ότι μπήκαμε όλοι στα έξοδα και αλλάξαμε τον καυστήρα από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο. Και οι δανειστές ή η όποια κυβέρνηση, αποφασίσει να κάνει τη τιμή ίδια με του πετρελαίου. Αν δεν εξασφαλιστεί αυτό με νόμο του κράτους, που να συμφωνούν βεβαίως και οι δανειστές, πως μπορούμε να μπούμε σε έξοδα και κόπο για αυτή την αλλαγή, η οποία σύμφωνα με τη διεθνή πραγματικότητα όπως διαβάζουμε, εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για ατυχήματα;;;Περιμένουμε λοιπόν, κ.Μπακογιάννη, την εξαγγελία σας.

 

*Υ.Γ.1: Ασφάλεια, ασφάλεια, ασφάλεια, ασφάλεια, ασφάλεια, ασφάλεια. Το νου μας! Εδώ, δεν παίζουμε! Για μικροπολιτικά συμφέροντα «αιρετών θέσεων» που κατέχουν «διορισμένοι» από συμφέροντα.

*Υ.Γ.2: Χιλιόχρονος Κώστα μου!

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Στυλίδας

 

Απόστολος Γκλέτσος

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -