2
Δημοσιεύτηκε 23 Μαΐ 2014, 14:00   /   ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
 
 

Δ.Κατσικονούρης:”Δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι στηρίζω την υποψηφιότητα του…”

Δημήτρης Κατσικονούρης

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της προηγούμενης Κυριακής, στις οποίες συμμετείχα ως υποψήφιος του συνδυασμού «Συμφωνία για τη Στερεά» του Θανάση Γιαννόπουλου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και πάλι θερμά όσους και όσες με τίμησαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντάς με δεύτερο σε σταυρούς υποψήφιο του συνδυασμού μας. Ωστόσο το δυσάρεστο για το συνδυασμό μας εκλογικό αποτέλεσμα με υποχρεώνει να σταθώ υπεύθυνα απέναντι στο δίλημμα προτίμησης ενός εκ των δύο υποψηφίων Περιφερειαρχών, οι οποίοι την επόμενη Κυριακή θα διεκδικήσουν την ψήφο μας.
Από τη Δευτέρα που μας πέρασε, όπως ήταν φυσικό, μου τηλεφώνησαν πολλοί φίλοι. Ο προβληματισμός όλων τους/μας κοινός; «Και τώρα τι κάνουμε;» Μετά από την ερώτηση αυτή, όλοι τους σχεδόν, στην επιθυμία τους να πάρουν τη σωστή απόφαση, συνέχισαν ρωτώντας με ποιος κατά τη γνώμη μου από τους δύο εναπομείναντες υποψηφίους είναι ο καλύτερος και με παρακίνησαν να πάρω δημόσια και με παρρησία θέση.
Κρίνοντας ότι αποτελεί υποχρέωσή μου να δηλώσω με ειλικρίνεια την μη δεσμευτική για τους φίλους μου άποψή μου -έστω κι αν αυτή στενοχωρήσει ή πικράνει κάποιους από αυτούς και, έχοντας υπόψη την προσωπικότητα, τις ικανότητες και τα προγράμματα των υποψηφίων και θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα το συμφέρον της περιοχής μας δηλώνω ότι θα στηρίζω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη.

Στυλίδα 23.5.2014
Δημήτρης Κατσικονούρης

20140523 135838 50318992 ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 !


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou