Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασε το Δ.Σ. Στυλίδας

118309231_320067675859233_1192341642267220334_n

Συνεδρίασε διά ζώσης κεκλεισμένων των θυρών, την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας, παίρνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης της covid-19.

Τη σημασία τήρησης αυτών των μέτρων και ιδιαίτερα σε ατομικό επίπεδο, επισήμανε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου, ζητώντας να διατηρηθεί αυτό που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα στα όρια του Δήμου.

Αναφορικά με την επικείμενη έναρξη του σχολικού έτους, η κα Στεργίου μεταξύ άλλων τόνισε: «Θα είμαστε κοντά σε ότι χρειαστούν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου, για να ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα σε αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά».

Στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκαν επίσης πέντε τακτικά θέματα και τρία προ ημερησίας διάταξης, με τα μισά από αυτά να εγκρίνονται ομόφωνα (στα άλλα μειοψήφησε η Λαϊκή Συσπείρωση).

 

Τακτικά θέματα:

  1. Απόδοση χρηματοδότησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών Σχολικών Επιτροπών έτους 2020. (Ομόφωνα)
  2. Ανανέωση συμβάσεων εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) του προσωπικού το οποίο απασχολείται στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής». (Ομόφωνα)
  3. Παροχή γνώμης του σχεδίου καθορισμού τιμολογιακής πολιτικής για το έτος 2021 και του σχεδίου τεχνικού προγράμματος του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ. (Κατά πλειοψηφία).
  4. Αντικατάσταση μέλους στην επιτροπή παρακολούθησης της διαβαθμικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Στυλίδας για την υποστήριξη του υποέργου «Μελέτες ωρίμανσης των σχετικών έργων-αδειοδοτήσεις της πράξεις με κωδικό ΟΠΣ 50221557». (Κατά πλειοψηφία).
  5. Σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ», του Δήμου Στυλίδας. (Κατά πλειοψηφία).

 

Προ ημερησίας διατάξεως θέματα:

  1. Εισήγηση 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2020. (Ομόφωνα)
  2. «Αδυναμία εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες της χώρας» για το Δήμο Στυλίδας. (Κατά πλειοψηφία).
  3. «Λήψη Απόφασης – Γνωμοδότησης για την κοπή δένδρων εντός κοινόχρηστων χώρων». (Ομόφωνα)
- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Στυλίδα: Οι εθελοντές διασώστες δώρισαν ένα αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας η Διασωστική Ομάδας Εθελοντών Στυλίδας. Μπράβο τους!
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -