Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Δήμος Στυλίδας: Η απάντηση του Χρ.Αλεξίου στην ανάρτηση του Βασ.Καλώτα (Δελτίο Τύπου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχετικά με την  ανάρτηση  του συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καλώτα  για ‘’σκοπιμότητα και βλαχοπολιτική’’ για το θέμα της μετακίνησης μαθητών από τις Ράχες στη Σπαρτιά επισημαίνουμε τα εξής:

Η εν λόγω ανάρτηση είναι προσβλητική τόσο για τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Σπαρτιάς όσο και για τους δημότες του χωριού, όπως υπογραμμίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 26-10-2020.

Στη συνεδρίαση διευκρινίστηκε ότι όλες οι ενέργειες οι οποίες έγιναν από το τμήμα Παιδείας του Δήμου είχαν ως αποτέλεσμα να προχωρήσει στη διάθεση οχήματος ταξί από τις Ράχες στη Σπαρτιά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου λυθεί άμεσα το θέμα και να διευκολυνθούν οι μαθητές. Αξίζει να αναφερθεί, ότι όλη η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε διάστημα τριών μόλις ημερών, ενώ πέρσι το ίδιο θέμα είχε επιλυθεί τον Δεκέμβριο.

Δυστυχώς η επίθεση του κ. Καλώτα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπαρτιάς και σε μένα προσωπικά δεν συνάδει με την προαγωγή του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης γι’ αυτό ζητήθηκε από τον ίδιο να ανακαλέσει την ανάρτησή του.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανυπόστατη επίθεση προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπαρτιάς και στο πρόσωπό μου ο κ. Καλώτας, απάντησε ότι όλες οι ενέργειες είχαν γίνει πριν την δική μας παρέμβαση και συγκεκριμένα πριν από τις 6 Οκτωβρίου 2020, χωρίς όμως να παρουσιάσει κάποια σχετική αλληλογραφία. Επιπλέον, χρησιμοποίησε επίσης απαράδεκτη φρασεολογία όπως: ‘’μαζί με κάτι φιλαράκια ο κ. Αλεξίου προσπάθησε να οικειοποιηθεί μια προσπάθεια που είχε γίνει πριν’’, και σε αυτή επίσης την περίπτωση αφήνουμε στην κρίση σας να χαρακτηρίσετε το ποιοτικό επίπεδο του εν λόγω δημοτικού συμβούλου.

Δυστυχώς για τον κ. Καλώτα, η σχετική αλληλογραφία εκ μέρους του Δήμου που είναι διαθέσιμη, παρουσιάστηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο αφήνοντάς τον ακόμη μια φορά εκτεθειμένο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του κ. Καλώτα και τα βίντεο.

                                                                                Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος

                                                                                     Αλεξίου Χρήστος

Pdf20201027_12012772

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τελικά κύριε Αλεξιου ποτέ πήγε το ταξί πρώτη μέρα για να καταλάβει και ο κόσμος; 6-10 ή 12-10 μετά τις ενέργειες σας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -