0
Δημοσιεύτηκε 17 Νοέ 2021, 09:26   /   ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
 
 

Έξαλλος ο Απ. Γκλέτσος στο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω τι θα γίνει»

Έξαλλος με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, εμφανίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας το οποίο διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης. Η κατάσταση ξέφυγε όταν η συζήτηση πήγε στα έργα που θα γίνουν στην πυρόπληκτη Εύβοια με τον Απόστολο Γκλέτσο να μην ικανοποιείται με τις εξηγήσεις του Περιφερειάρχη.

«Θέλω τώρα την δέσμευση του περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις» ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης. Αφότου απάντησε στις δηλώσεις Γκλέτσου ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο πρώτος πέρασε ξανά στην επίθεση. «Άσε τις εισηγήσεις περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα».

Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Ηλίας Σανίδας, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και απευθυνόμενος στον Α. Γκλέτσο του ζήτησε να αφήσει τον περιφερειάρχη να ολοκληρώσει τις τοποθετήσεις του. «Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει», φώναξε ο κ. Γκλέτσος.

Κάπου εκεί ακούγεται ο Φ. Σπανός ακούγεται να λέει «οι απειλές περισσεύουν» με το κρεσέντο Γκλέτσου να συνεχίζεται: «Εγώ δεν σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντησή σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός…».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: LamiaNow


Niki Giannoulidou