Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ.του Δήμου Στυλίδας

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

img_2413.png

ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ  ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 2084/03-03-2015 ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ

 Με την υπ’ αρίθμ. πρωτ. 2084/03-03-2015 αίτηση του εκπολιτιστικού συλλόγου Βαθυκοίλου Δήμου Στυλίδας δια της προέδρου της κας Κωστοπούλου Σταυρούλας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας εισήγησης, αιτείται προς το Δ.Σ την τροποποίηση της υπ’ αρίθμ. 15/2015 Α.Δ.Σ που αφορά την έγκριση δωρεάν  παραχώρησης χρήσης του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Βαθυκοίλου του Τ.Κ Βαθυκοίλουμε σκοπό τη στέγαση των γραφείων του και τη διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων πολιτιστικού περιεχομένου, σε παραχώρηση συγκεκριμένα έτσι ώστε να προβεί ο Σύλλογος σε εργασίες εκσυχρονισμού του χώρου του κτηρίου αλλά και του περιβάλλοντος αυτού, προκειμένου να υποβάλει πρόταση στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος Leader, στο Νομό Φθιώτιδας, με τίτλο «Πρωτοβουλία για τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη της Φθιωτικής υπαίθρου» του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 «Εφαρμογή προσέγγισης LEADER», που εκδόθηκε από την Ομάδα Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.) Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε. και συγκεκριμένα στον κωδικό δράσης L321-2 «Χώροι άσκησης πολιτιστικών, αθλητικών, εκπαιδευτικών, περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων, καθώς και δραστηριοτήτων κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, όπως κέντρα φροντίδας παιδιών προσχολικής ηλικίας, δημοτικές βιβλιοθήκες, ωδεία κ.τ.λ.». 

Η διάρκεια της παραχώρησης της χρήσης του συνόλου του κτηρίου και του περιβάλλοντος χώρου του οικοπέδου, θα είναι τουλάχιστον επταετής, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το πρόγραμμα χρηματοδότησης. 

Το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Βαθυκοίλου με την υπ’ αρίθμ  1/2015 απόφαση του η οποία και αποτελεί αναπόσταστο τμήμα της παρούσας εισήγησης, γνωμοδοτεί θετικά για την παραχώρηση χρήσης του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Βαθυκοίλου για εκτέλεση εργασιών εκσυχρονισμού του χώρου του κτηρίου αλλά και του περιβάλλοντος αυτού. 

Έχοντας υπόψη της τα ανωτέρω εισηγείται ο Αντιδήμαρχος Αχινιώτης Χριστόφορος εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο την τροποποίηση της υπ.αριθ 15/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για παραχώρηση του κτιρίου και του αύλιου χώρου του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Βαθυκοίλου στο Εκπολιτιστικό σύλλογο Βαθυκοίλου  έτσι ώστε να προβούν σε εργασίες εκσυχρονισμού, με τους εξής όρους:     

                              

1. Η παραχώρηση αφορά όλες τις αίθουσες του κτιρίου καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο και για χρονικό τουλάχιστον για διάστημα επτά (7) ετών  ώστε ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Βαθυκοίλου  να πληροί τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα LEADER 2.
2. Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Βαθυκοίλου  είναι υποχρεωμένος να κάνει καλή χρήση του παραχωρούμενου ακινήτου , να μην προξενεί ζημίες σ’ αυτό και να επισκευάζει όσες προξενούνται  από ενέργεια των μελών του.
3. Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Βαθυκοίλου  είναι υποχρεωμένος καθ’όλη τη διάρκεια της παραχώρησης  να καταβάλει προς το Δήμο το αντίτιμο καταβολής  των λογαριασμών παροχών Ο.Κ.Ω ( Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας).

ΣΤΥΛΙΔΑ  03-03-2015

                                                      

 Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΑΧΙΝΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

3ο Sterea Run από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

    Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Ηλίας Καλτσάς παρουσίασαν σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024,...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων