0
Δημοσιεύτηκε 28 Μάι 2014, 10:42   /   ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
 
 

Μήνυμα Θ. Χειμάρα για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών

 

ΧΕΙΜΑΡΑΣΛαμία, 28/05/2014

Φίλες & Φίλοι,

Οι περιφερειακές εκλογές, παρά τον πολιτικό χαρακτήρα που επιχειρήθηκε να δοθεί, ήταν πάνω απ’ όλα αυτοδιοικητικές εκλογές. Το ουσιαστικό διακύβευμα ήταν αυτό καθαυτό το αναπτυξιακό παρόν και μέλλον της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Καλέσαμε τους πολίτες να σταθούν μπροστά στην κάλπη μακριά από «επιρροές κομμάτων», γιατί κινδύνευαν να γίνουν μέρος μιας διαδικασίας που θα υποθήκευε το μέλλον της περιοχής μας, στο όνομα μιας στιγμιαίας αντανάκλασης των κομματικών δυνάμεων.

Οι πολίτες της Περιφέρειας σε αυτές τις εκλογές, αποφάσισαν για τον τόπο τους, για τις πολιτικές και τα πρόσωπα που μπορούν να υπηρετήσουν την ανάγκη για πρόοδο, για ανάπτυξη, για απασχόληση, για κοινωνική αλληλεγγύη και πρόνοια, για στήριξη του πολίτη.

Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους πολίτες της Φθιώτιδας που στο πρώτο ταξίδι της αυτοδιοικητικής μου πορείας, έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστώ τον κ. Κώστα Μπακογιάννη για την επιλογή μου ως υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου. Τον ευχαριστώ γιατί μου έδωσε την δυνατότητα να προσφέρω, να εργαστώ για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα και ζώ.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους συνεργάτες και τους φίλους μου, αυτούς που βρίσκονταν μαζί μου σε κάθε γωνιά της Φθιώτιδας και ανατρέψαμε «φημολογίες και δεδομένα».

Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου, την καλύτερη ομάδα της Φθιώτιδας, με τους οποίους προσπαθήσαμε μαζί για το σημερινό αποτέλεσμα.

Είναι γνωστό ότι οι υποψήφιοι που συμμετέχουν πρώτη φορά σε εκλογές και προέρχονται από οικογένειες που έχουν ήδη ασχοληθεί με τα κοινά, επιλέγονται από τους ψηφοφόρους χωρίς οι ίδιοι να έχουν προλάβει να αποδείξουν την αξία τους. Γνωρίζω ακόμη, πως η σειρά προτίμησης που έλαβα, δεν οφείλεται μόνο στην αξιολόγηση των δικών μου δυνατοτήτων.

Για αυτό δεσμεύομαι και θέτω ως προσωπικό στοίχημα της επόμενης ημέρας, να αποδείξω πως άξιζα να έχω μια θέση στην ομάδα του νέου Περιφερειάρχη μας, του κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Από σήμερα κιόλας δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Δουλεύουμε όλοι μαζί για να «Αλλάξουμε στην καρδιά της Ελλάδας», με τον πολίτη οδηγό στις επιλογές μας, πρώτοι στην επίλυση των προβλημάτων, πρώτοι στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας, πρώτοι στην καταπολέμηση της ανεργίας, πρώτοι στην έξοδο από την κρίση.

Με τιμή,

Θεμιστοκλής Αθ. Χειμάρας

 

 

 

 


Niki Giannoulidou