Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Ο Στυλιδιώτης Αλ. Διαμαντάρας υποψήφιος στο Δήμο….

ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία, 01.04. 2014

Ο κόσμος αλλάζει. Και κατ’ επέκταση αλλάζει και η Ελλάδα. Κάθε πόλη, χωριό και γειτονιά της χώρας μας, βιώνει αυτή την συγκεχυμένη αλλαγή με ταχύτητα άλλα και ασάφεια. Ο πρώτος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αυτή τη στιγμή δέχεται το ένα πλήγμα μετά το άλλο. Από εν δυνάμει συνδιαμορφωτής των εξελίξεων καταλήγει σιγά σιγά θεατής αυτών.
Ένας Δήμος σε όσο εχθρικό περιβάλλον και να δραστηριοποιείται θα πρέπει να διασφαλίζει κυρίως τη λειτουργικότητά και την αποτελεσματικότητά του, πιστεύοντας σε ένα ευέλικτο μοντέλο αυτοδιοίκησης που θα μπορέσει από τη πρώτη στιγμή να επιδράσει στην καθημερινότητα του πολίτη με άμεσο και πρακτικό τρόπο.
Αναγνωρίζοντας ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει, δεν μπορώ, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να οικοδομήσουμε μια σύγχρονη πόλη που θα υπηρετεί και θα στηρίζει τους πολίτες της.
Με κύριο γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μου και παράλληλα νιώθοντας ευθύνη απέναντι στους πολίτες που επιζητούν αλλαγή νοοτροπίας των διοικούντων και εφαρμογή ενός σύγχρονου μοντέλου διοίκησης, συστρατεύομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη στον αγώνα για τα ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον, επενδύοντας στο απλό και βάζοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο.
Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου, ζητώντας ψήφο αλλαγής στην πράξη, ψήφο για μια δυναμική Λαμία, διεκδικώντας το Δήμο που μας αξίζει πραγματικά.
Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να ξαναχτίσουμε μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, πέρα από «παλαιοκομματικές» νοοτροπίες και πρακτικές, επενδύοντας στην περηφάνια μας και απελευθερώνοντας όλες τις υγιείς & δημιουργικές δυνάμεις για το κοινό καλό. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, το οφείλουμε στον τόπο μας.

Με τιμή
Αλέξανδρος Διαμαντάρας
Έμπορος – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -