Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Ποιες αποφάσεις πάρθηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Στυλίδας

img_5994.jpg

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με παρόντες είκοσι έξι (26) Δημοτικούς Συμβούλους και μία (1) Δημοτική Σύμβουλο απούσα, σύμφωνα με την Δ1α/ΓΠ.οικ. 14709 (ΦΕΚ Β΄ 1099) ΚΥΑ με θέμα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας από το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 και ώρα 6:00».

 

Συζητήθηκαν εννέα τακτικά θέματα και δύο θέματα προ ημερησίας διάταξης:

 

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

-Θέμα 1 : Έγκριση της αριθμ. 34/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου περί αποδοχής ένταξης και αποδοχή όρων – προϋποθέσεων για τη λήψη επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου από το Τ.Π.&Δ., το οποίο εντάσσεται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για το έργο «Αγροτική οδοποιία Δήμου Στυλίδας». Ομόφωνα(26).

-Θέμα 2 : 1η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2022. Κατά πλειοψηφία (14), κατά ψήφισε η αντιπολίτευση (12).

-Θέμα 3 : 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Στυλίδας οικονομικού έτους 2022. Κατά πλειοψηφία (14), κατά ψήφισε η αντιπολίτευση (12).

-Θέμα 4 : Αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Στυλίδας οικονομικού έτους 2022. Κατά πλειοψηφία (14), κατά ψήφισε η αντιπολίτευση (12).

-Θέμα 5 : «Λήψη απόφασης για το όργανο διανομής και φύλαξης των υδάτων άρδευσης, το χρόνο έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου, τον αριθμό των θέσεων υδρονομέων ή εποπτών υδρονομέων, τον τομέα για τον οποίο προορίζεται κάθε θέση σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 & 2 του Β.Δ. 28.3/15.4.1957». Ομόφωνα(26).

-Θέμα 6 : Καθορισμός αυτοτελών οικισμών του Δήμου στην απογραφή έτους 2021. Ομόφωνα(26).

-Θέμα 7 : Ηλεκτροδότηση μεταλλικών οικίσκων. Ομόφωνα(26).

-Θέμα 8 : Επεκτάσεις Δημοτικού φωτισμού. Ομόφωνα(26).

-Θέμα 9 : Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση τμήματος δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητα Πελασγίας, Δ.Ε. Πελασγίας του Δήμου Στυλίδας. Κατά πλειοψηφία (13), κατά ψήφισε η αντιπολίτευση (12). Επισυνάπτεται η επιστολή με τη θέση  επί του θέματος της Δημοτικής Συμβούλου κας Ευαγγελίας Καρκάνη, η οποία απουσίαζε από την συνεδρίαση.

 

Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης :

  1. Γνωμοδότηση για κατασκευή αιολικού σταθμού στη θέση «Σαπουνάς». Ομόφωνη Αρνητική Γνωμοδότηση (26).
  1. Γνωμοδότηση για κατασκευή R/V σταθμού στη θέση «Κυπαρισσώνας». Ομόφωνη Αρνητική Γνωμοδότηση (26).

 

                                                                        Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Στυλίδας 

                                                                          

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Διόδια: Αυξάνοντα κατά 7,6% από το 2024

Αύξηση των διοδίων κατά 7,6% από το νέο έτος συμφώνησαν το υπουργείο Υποδομών και οι παραχωρησιούχοι των αυτοκινητοδρόμων, ύστερα από μακρά...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων